Haberler

Çiftçinin Omuzunda Hasar Tespiti Yapan Daire Müdürü Görevden Alındı

Güncelleme:

Manisa'da kar yağışı nedeniyle zarar gören seralarda hasar tespitini, üreticilerin omuzlarında yaparken fotoğraflanan Daire Başkanı Nedim Zurnacı görevden alındı.

Manisa Akhisar İlçesi'nde, kar yağışı nedeniyle zarar gören seralarda hasar tespit çalışmalarını, ayaklarının ıslanmaması için üreticilerin omuzlarında yaparken fotoğraflanan Manisa Büyükşehir Kırsal Hizmetler Daire Başkanı Nedim Zurnacı görevden alındı.

OMUZDA TAŞINMASI, KAMUOYUNUN TEPKİSİNE NEDEN OLMUŞTU

Manisa Büyükşehir Belediyesi'ne bağlı Kırsal Hizmetler Daire Başkanı Nedim Zurnacı ve beraberindeki heyet, geçen 30- 31 Aralık tarihleri arasında, yoğun kar yağışı sebebiyle Akhisar Çamönü'nde zarar gören seralarda hasar tespit çalışması yaptı. Kırsal Hizmetler Daire Başkanı Nedim Zurnacı, çalışmalar sırasında, ayaklarının ıslanmaması için üreticiler tarafından omuzda taşınırken fotoğraflanınca, bu görüntü kamuoyunun tepkisine neden oldu.

BELEDİYE BAŞKANI GÖREVDEN ALINDIĞINI AÇIKLADI

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı MHP'li Cengiz Ergün, bugün yaptığı yazılı açıklamayla Zurnacı'nın görevinden alındığını duyurdu.

Olayı asla tasvip etmediklerini dile getiren Başkan Ergün, "Bugün itibariyle 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu'nun 125 ve devam eden maddeleri gereğince idari soruşturma başlatılmış ve ilgili daire başkanımız görevinden alınmıştır. Özellikle bilinmesi gerekir ki devletimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün de belirttiği gibi 'milletin efendisi' olan köylümüz, sırtımızda taşımamız gereken değere haizdir. Bu gerçeklikten yola çıkarak bilinmesini isteriz ki ne belediye başkanı olarak şahsımızın ne de çalışanlarımızın bunun aksine bir davranış içerisinde olması mümkün değildir. Bunun aksine olabilecek hareketleri de hoş görmemiz söz konusu olmayacaktır. Kaldı ki bizlerin halkla iç içe olduğumuzu gösteren birçok olay, kamuoyunun malumudur" açıklamasını yaptı.

Bundan sonra da yapılacak en ufak yanlışlıkların bile göz ardı edilmeyeceği kaydeden Başkanı Ergün, gereken her türlü önlem alınarak müeyyidelerin uygulanacağını dile getirdi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Cengiz Ergün Akhisar Güncel Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (98)

bursa:

adamda suc yok suc bu eşşek millete kendini kullandıran sorgulamayan cahil millette essek olursan semer vuranda cok olur derler doğruymus bu millet böyle salak oldukca cok kullanan cıkar daha

36
4
yanıtYanıtla
XboyMobil-IOS:

Mhpnin daire başkanı yaptığı adam anca bukadar olur işte

17
18
yanıtYanıtla
perimobilWeb@haberler.com:

Sen kimsin ki köylü seni taşıyor. ..terbiyesiz adam...gideceğin yeri bilmiyor musun giy uygun kıyafetini cizmeni gez...çok iyi olmus haketmemis makamıni. ..hiç acimam boylelerine. ...

26
1
yanıtYanıtla
neronmobilWeb@haberler.com:

Bi koylu senin makamina gelirken temiz giysi boyali ayakkabi ile gelir dilenci zannedim iceri almazlar diye sende onlarin sana gosterdigi saygiyi gosterde cizme ve tulum giyde gel uyuz adam

17
7
yanıtYanıtla
hasan yılmaz:

akpliler alışmiş halkın omuzlarına çıkmaya takla attırmaya, taklacıda parti kurmuş recebe isyan. . . ))

7
14
yanıtYanıtla
ülkücüyüm:

biz akp lıler gıbı daha da ust goreve getırmeyız alınır harcanır bu mıllet sahıpsız degıl

13
8
yanıtYanıtla
Hakkı gözetinMobil-IOS:

Edepsiz görevini yanlış algılamış sen hizmet için varsın kendine hizmet ettirmek için değil demek Hakkı ve halkı gören birileri varki görevden alınmış bu kararı verenin eli öpülür yerinde bir karar

21
0
yanıtYanıtla
...:

görevden alınıp nereye verildi söyleyin de bilsin millet!

16
4
yanıtYanıtla
gokhan can:

yazık olmus adam harcamak bu kadar basıt olmamali

3
15
yanıtYanıtla
işsiz:

memura soru sorsan azarlıyo ama omuz üstünde taşınmaya gelince bi de kırbaç istiyo haram zıkkım olsun aldığınız maaşa bu hükümet memuru yüceltti işçiyi çiftçii ezdi

16
1
yanıtYanıtla
Tüm 98 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title