Haberler

Çiftçilere "Numaratör" Sistemi

Ahlat'ta çiftçilere "numaratör" sistemi Ahlat Gıda, Tarım ve Hayvancılık İlçe Müdürlüğü, Türkiye'de ilçeler bazında ilk kez uygulanan "numaratör" sistemine geçti.

Ahlat'ta çiftçilere "numaratör" sistemi Ahlat Gıda, Tarım ve Hayvancılık İlçe Müdürlüğü, Türkiye'de ilçeler bazında ilk kez uygulanan "numaratör" sistemine geçti.Yeni uygulamayla müdürlüğe giden çiftçiler, numara alarak işlemlerini daha sistemli yürütecek.İlçe Kaymakamı Bülent Tekbıyıkoğlu, gazetecilere yaptığı açıklamada, daha önce çiftçilerin ellerinde dosyalarla memurların masasına toplandığını ve bunun da çeşitli sıkıntılara neden olduğunu anımsattı.Yeni sistemle çiftçilerin numara alacağını ve sırası geldiğinde işini halledeceğini ifade eden Tekbıyıkoğlu, şöyle konuştu: "Bu sistemle hizmeti medeni ölçülere çıkarmış olduk. Kimse sırasını kaptırmadan, hakça, adalet içinde işlemlerini hızlı şekilde tamamlayarak kamu hizmetini alacak. Bunu sadece Gıda, Tarım ve Hayvancılık İlçe Müdürlüğünde değil, yine vatandaşa birebir hizmet veren tapu dairesinde, nüfus dairesinde ve diğer kurumlara da yerleştirdik. Bazı kurumlarda da çalışmalarımız devam ediyor." .

Kaynak: AA / Güncel

Türkiye Ahlat Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title