Haberler

Çiftçi: Vatandaşlar Kentimize Şevkle Gelmeli

Güncelleme:

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi gazeteciler ile bir araya geldiği toplantıda "Turizm değerlerimizi ön plana çıkarmak için hepimize görev düşüyor" dedi.

Şanlıurfa Çalışan Gazeteciler Derneğinin (SUÇGAD) düzenlemiş olduğu istişare ve sohbet toplantılarının ilk konuğu Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi oldu.

Dernek binasında kentte görev yapan yazılı ve görsel medya temsilcileri ile bir araya gelen Başkan Nihat Çiftçi Şanlıurfa'nın huzur ve güvenilir bir kent olduğunun her yerde ön plana çıkarılması gerektiğini belirtti.

Birçok şehirde hatta birçok ülkenin sahip olmadığı tarihi ve doğal güzelliklere Şanlıurfa'nın sahip olduğunu hatırlatan Çiftçi "Önemi bir turizm hazinesi üzerinde yaşamaktayız. Bu değerlerimizin farkına varmamız ve en iyi şekilde tanıtmamız lazım. Şanlıurfa'mız bir huzur şehri. Rakamsal veriler de bunu doğrulamakta. Fakat dışarıdan bakıldığında kentimiz üzerinde olumsuz bir algı oluşturulmakta. Bu olumsuz algıyı hep birlikte yıkarak Şanlıurfa'mızın güvenilir bir şehir olduğunu tarihi dokusuyla, dini mekanları ve doğal güzellikleri ile tüm dünyaya tanıtmamız gerekmekte. Bu kapsamda basınımıza büyük görev düşmekte. Kurumlarımız,sivil toplum örgütlerimiz ve kurumlarımız ile birlikte kentimizi turizm anlamında hak ettiği yere taşımak için elimizden geleni yapacağız" dedi.

Şanlıurfa Çalışan Gazeteciler Derneği Başkanı Tahir Gülebak ise düzenlemiş oldukları toplantıya katılımlarından dolayı Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi'ye teşekkür etti.Öte yandan gazeteciler Büyükşehir Belediye Başkanı Çiftçi'ye Büyükşehir Belediyesinin kent genelinde yaptığı ve yapacağı çalışmalar ile ilgili sorular yönelterek sohbet gerçekleştirdi.
(Kaynak: Gazeteipekyol)

Kaynak: Temsilci / Güncel

Şanlıurfa Yerel Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Arka Sokaklar 673. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Ateş Kuşları 53. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kara Ağaç Destanı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Kara Ağaç Destanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! Survivor 2024 Anlat Bakalım kim kazandı? 26 Nisan Cuma Anlat Bakalım ödülü ne oldu, hangi takım kazandı? Survivor Bil Bakalım'ı kim kazandı, kaç kaç bitti? 26 Nisan Cuma Survivor Bil Bakalım ödülü ne, hangi takım kazandı? Arka Sokaklar CANLI izle! 26 Nisan Cuma KANAL D Arka Sokaklar yeni bölüm full HD canlı yayın izle! Ateş Kuşları CANLI İZLE! 26 Nisan Ateş Kuşları 52. Yeni bölüm CANLI YAYIN! Ateş Kuşları FULL İZLE! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Tolga Daşkıran neden tutuklandı? İkinci Kadir Şekerci davası olayı ne, ne zaman oldu? Kara Ağaç Destanı canlı izle! Kara Ağaç Destanı 9. bölüm TRT 1 HD izleme linki! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! Göz seğirmesi neden olur? Göz seğirmesi belirtileri, ne anlama geliyor?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title