Haberler

Çiftçi, Suruçlu Muhtarlarla Buluştu

Güncelleme:

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, Suruç ilçe muhtarları ile buluştu.

Şanlıurfa'nın Suruç ilçesinde muhtarlarla bir araya gelen Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, "Halka hizmet etmeyi ibadet olarak görüyoruz" dedi.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, Suruç'ta muhtarlarla bir araya gelerek Büyükşehir Belediyesi tarafından ilçe genelinde yapılan ve yapılacak olan çalışmalarla ilgili istişare toplantısı yaptı. Suruç ziyareti kapsamında Suruçlu vatandaşlarla bir araya gelerek sohbet eden Başkan Nihat Çiftçi, vatandaşların talep ve önerilerini dinledi. Ziyaretleri sırasında esnafa hayırlı işler temennisinde bulunan Çiftçi, daha sonra Suruç Kaymakamı Abdullah Çiftçi'yle makamında bir süre görüştü. Buradan AK Parti Suruç İlçe Başkanlığına geçen Başkan Nihat Çiftçi, Başkan Mehmet Yavuz ve ilçe yönetimiyle bir araya geldi. Programı kapsamında Suruçlu muhtarlarla istişare toplantısı yapan Çiftçi, muhtarların talep ve önerilerini dinledi.

ÇİFTÇİ: 2016 HİZMET YILI OLACAK

Büyükşehir Belediyesi olarak Suruç genelinde yapılacak olan çalışmaları önceden planlayarak haritalandırdıklarına dikkat çeken Başkan Çiftçi, "Gurup ve ana yollar olmak üzere 130 Km. asfalt çalışma programı yaptık. Bu programla birlikte yıllardır beklenilen hizmetleri Suruç halkına bir bir vermeye başladık. Allah'ın izniyle bu yıl içerisinde Suruç'ta yapacağımız 2 büyük parkın ihale çalışmalarını tamamladık. En kısa sürede Büyükşehir Belediyesi ekiplerince bu parkları vatandaşlarımızın hizmetine sunacağız. Ayrıca İlçe genelinde planlayıp ihale çalışmalarını tamamladığımız, alt yapı, yağmur suyu, kanal, gurup yolları ve asfaltlama çalışmalarına da ilerleyen günlerde başlayacağız. Allah'ın izniyle Büyükşehir Belediyesi olarak modern yapılaşmanın temellerini sağlam bir şekilde atıyoruz. Yollarımızın standartlarını ve kalitesini yükseltiyoruz" şeklinde konuştu

BAKAY DA EŞLİK ETTİ

Suruç ziyaretleri kapsamında Suruçlu esnaf temsilcileriyle de istişare toplantısı yapan Başkan Nihat Çiftçi'ye, Şanlıurfa Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Şefik Bakay da eşlik etti. Ziyaretleri kapsamında Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi tarafından engelli vatandaşlar için düzenlenen tekerlekli sandalye dağıtım törenine katılan Başkan Nihat Çiftçi, burada engelli vatandaşların aileleriyle bir süre görüşerek, tekerlekli sandalyeleri engellilere dağıttı. İlçe genelinde maddi durumu iyi olmayan vatandaşlar için hazırlanan yardım malzemesi dağıtımına da katılan Başkan Nihat Çiftçi, Büyükşehir Belediyesi olarak her zaman mazlumun yanında olduklarını belirtti.

TEOG'DA DERECE YAPAN ÖĞRENCİLER

İlçedeki öğrencilerle de buluşan Başkan Nihat Çiftçi, Büyükşehir Belediyesi tarafından hazırlanan kırtasiye yardımını da öğrencilere dağıttı. Suruç Namık Kemal Orta Okulu'nda, İtfaiye Daire Başkanlığı çalışanlarının vermiş olduğu yangın eğitimini de öğrencilerle birlikte takip eden Çiftçi, Türkiye genelinde yapılan TEOG (Temel Eğitimden Ortaöğretime Geçiş Sınavı) sınavından Türkiye birinciliği elde eden ve dereceye giren Nuray Beşaltı ile Esma Fidan'ı tebrik ederek başarılarının devamını diledi. Öte yandan Suruç Kaymakamlığı bünyesinde kurulan Radyo istasyonunu da ziyaret eden Başkan Nihat Çiftçi, Suruç FM'in canlı yayın konuğu olarak Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan çalışmaları anlattı.
(Kaynak: Gazeteipekyol)

Kaynak: Temsilci / Güncel

Şanlıurfa Yerel Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title