Haberler

Çiftçi: Hedef Yeşil Bir Karaköprü

Güncelleme:

Şanlıurfa'nın Karaköprü İlçe Belediye Başkanı Av. Nihat Çiftçi, ağaçlandırma çalışmalarının devam ettiğini söyledi.

Karaköprü İlçe Belediye Başkanı Av. Nihat Çiftçi, ağaçlandırma çalışmalarının devam ettiğini belirterek yeşil bir ilçe hedeflediklerini söyledi.

Karaköprü'yü yemyeşil bir hale getirmek ve bölgede yaşayan çocuklara miras olarak ağaç ve yeşil alan bırakmak için başta Park Bahçeler Müdürlüğü ve ekibiyle birlikte çalıştıklarını söyleyen Karaköprü Belediye Başkanı Av. Nihat Çiftçi, Başkan Yardımcıları, birim müdürleri ve çocuklarla birlikte Narlıkuyu mahallesinde yapımı biten parkta ağaç dikimi gerçekleştirdi.

BAŞKAN ÇİFTÇİ; 6 AYLIK SÜREDE 150 BİN M2 YEŞİL ALANA KAVUŞTUK

Karaköprü Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü'nün yılın ilk 6 ayında yapmış olduğu 10 adet park sayısının toplam 150 bin m2 olduğunu belirten Karaköprü İlçe Belediye Başkanı Av. Nihat Çiftçi; "Karaköprü Belediye Başkanlığımıza bağlı Park ve Bahçeler Müdürlüğümüz gerçekten güzel çalışmalara imza atıyor. İkinci dönem anlamında onuncu (10.) parkımızı yaptık. Altı ay içerisinde on (10) adet daha park yapılıp ağaçlandırması çimlendirmesi bitkilendirilmesi ile bitirilip Karaköprü'lülerin hizmetine sunulacaktır. Bugünde ağaçlandırma çalışmalarını ekibimizle birlikte gerçekleştirdik" dedi.

BAŞKAN ÇİFTÇİ; İLÇEYİ YEŞİL BİR ALANA KAVUŞTURMAK

Her zaman yem yeşil bir Karaköprü düşündüğünü söyleyen Başkan Çiftçi; "Hep yeşil alan artışındayız. İnşallah bundan sonra sürekli Park ve Bahçeler olarak hedefimiz geniş bir yeşil alana kavuşturmak yemyeşil bir şehir oluşturabilmek gerçekten halkımızın sağlığı açısından huzuru açısından yeşil her zaman önemlidir. Çocuklarımız bizimle beraberdi birlikte ağaç diktik onların geleceğini düşünüyoruz. Allah'ın izni ile bunu da başaracak güçteyiz. Ben bu konuda emeği geçen tüm arkadaşları kutluyorum Park ve Bahçeler Müdürlüğümüzü, Başkan yardımcılarımızı, çalışan işçi kardeşlerimizi hepsini kutluyorum onları tebrik ediyorum" diye konuştu.
(Kaynak: Gazeteipekyol)

Kaynak: Temsilci / Güncel

Narlıkuyu Karaköprü Yerel Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title