Haberler

Çiftçi, Çalışmaları Denetledi

Güncelleme:

Karaköprü Belediye Başkanı Av. Nihat Çiftçi, İlçe merkezinde devam eden çalışmaları yerinde inceleyerek vatandaşlarla sohbet etti.

Şanlıurfa'nın Karaköprü ilçesinde Batıkent, Narlıkuyu, Akpıyar ve Atakent mahallelerinde yapımı devam eden kaldırım, kilitli parke, stabilize yol ve park bahçe çalışmalarını Karaköprü Belediye Başkanı Av. Nihat Çiftçi, beraberinde Belediye Başkan Yardımcıları, Karaköprü Belediye Meclis Üyeleri ve Birim Müdürleri ile birlikte sahada devam eden çalışmaları yerinde inceledi.

Başkan Çiftçi ve beraberindekiler ilk olarak ilçenin Narlıkuyu Mahallesini ziyaret etti. Burada Fen İşleri ve Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekiplerinin çalışmalarını yerinde inceleyen Başkan Çiftçi, birim Müdürlerinden bilgi aldı.

Başkan Çiftçi, daha sonra, Akpıyar ve Atakent mahallelerine geçti. Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerinin bölgede yapmış olduğu başta yol açma ve genişletme çalışmaları olmak üzere kaldırım, yeni saat kulesinin yapımı ve diğer çalışmaları inceledi.

Başkan Çiftçi ve beraberindekiler Batıkent mahallesinde ekiplerin başlatmış olduğu kaldırım düzenleme, stabilize yol ve kilitli parke taşı döşeme çalışmalarını yerinde görerek bilgi aldı.

Gezisinin ardından çalışmaları değerlendiren Başkan Çiftçi, "Merkez mahallelerimizde ki çalışma alanlarını Başkan Yardımcılarımız, Belediye Meclis Üyelerimiz ve birim Müdürlerimiz ile birlikte gezdik. Gerek yeni açılan yollar, gerekse yapılan kaldırımlar, yeni park çalışmalarını ve birçok çalışmayı gezerek yerinde gördük. Ekipler son sürat bir şekilde çalışıyor" dedi.
(Kaynak: Gazeteipekyol)

Kaynak: Temsilci / Güncel

Narlıkuyu Karaköprü Şanlıurfa Atakent Yerel Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title