Haberler

Kılıçdaroğlu'nun Protesto Eden İsim CHP'de Başkan Oldu

Güncelleme:

CHP Lideri Kılıçdaroğlu'nun 7 Haziran Genel Seçimlerinde Kars Milletvekili adaylarını beğenmeyerek istifa eden Mustafa Aras'ın yeniden başkanlığa seçilmesi şaşkınlık yarattı.

Cumhuriyet Halk Parti (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun 7 Haziran Genel Seçimlerinde Kars Milletvekili adayları olarak belirlediği adayları beğenmeyerek istifa eden eski başkan yeniden CHP Kars İl Başkanı oldu.

KOÇAK KOLTUĞUNU KAYBETTİ

7 Haziran ve 1 Kasım seçimlerinde Kars CHP İl Başkanlığı görevini yürüten Özfer Koçak, önceki gün yapılan kongrede il başkanlığı görevini eski il başkanı Mustafa Aras'a kaptırdı. Aras bilindiği gibi 24 Mart 2015'te CHP Genel Başkan Yardımcısı Tekin Bingöl'ün yaptığı basın toplantısında "10 ilin kesinleşmiş milletvekili adayları" yönündeki açıklamasının ardından Ankara'ya gitmiş ve adayların üst kurul değerlendirmesinden sonra belirleneceğini söylemişti ve konuyla ilgili de aynı gün açıklama yapmıştı.

KIZIP İSTİFA ETMİŞTİ

Aras, son olarak 7 Nisan'da YSK'ya verilen listede de CHP Genel Başkan Yardımcısı Tekin Bingöl'ün 24 Mart 2015'te açıkladığı 1-Zeki Naci Tarhan, 2-Erkan Karagöz, 3-Hacer Akyol isimlerinin yer almasına kızarak, "Gördüğüm Lüzum üzerine" diyerek 2011 yılından beri yürüttüğü il başkanlık görevinden istifa etmişti.

ŞAŞKINLIKLA KARŞILADILAR

CHP Genel Başkan Yardımcısı Tekin Bingöl'ün açıkladığı milletvekili listesini beğenmeyen, Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu'nun onayladığı milletvekili listesini kabul etmeyen Mustafa Aras'ın yeniden CHP Kars İl Başkanı seçilmesi Kars'ta şaşkınlıkla karşılandı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Kemal Kılıçdaroğlu Tekin Bingöl Mustafa Aras Kars Politika Güncel Haberler

500

Yorumlar (3)

KILIÇ:

CHP NİN BU ÜLKEYE VERECEGİ BİR ŞEY YOK ZATEN ŞU ANDA DOGU İLLERİNDE HENDEK KAZANLARI ZİYARET ETMEKTE HDP NİN YAN KOLU. CHP Yİ ZATEN PKK KUŞATMIŞDIR. VARLIK SEBEBİ TERÖR İSE BİZ TÜRKLERİNDE DÜŞMANIDIR

19
5
yanıtYanıtla
VATANDAŞ:

İnadına Kal Kemal O Koltuğu hiç bırakma :) Madem siyaset yapıcaksın en yüksekte Chp başında kalarak yap. Biri gelipde seni gönderene kadar da o koltuktan inme :) Ha ne zaman emekli olursun o zaman bırakırsın Yoksa ne gereği var ? Başbakan gibi konfor ve rahatın var.

1
2
yanıtYanıtla
TARAFSIZ VATANDAŞ:

kılıçdaroğlu kafasını işaret ederek diyor ki bende beyin yok diyor evet haklısın;)))

1
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title