Haberler

CHP Pm Üyesi Karayalçın Hatay'da

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Parti Meclisi (PM) üyesi Murat Karayalçın, 8-9 ay sonra Türkiye açısından çok önemli bir seçim yapılacağına dikkat çekerek, parti olarak örgütlerle ilgili neler yapılacağı ve izlenecek genel siyasetin bir an önce belirlenmesi gerektiğini söyledi.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Parti Meclisi (PM) üyesi Murat Karayalçın, 8-9 ay sonra Türkiye açısından çok önemli bir seçim yapılacağına dikkat çekerek, parti olarak örgütlerle ilgili neler yapılacağı ve izlenecek genel siyasetin bir an önce belirlenmesi gerektiğini söyledi.

Defne Belediyesi'nin organize ettiği "Ortak Akıl" toplantısı için Hatay'a gelen Murat Karayalçın, CHP Hatay İl Başkanı Servet Mullaoğlu'nu ziyaret etti.

Defne Belediyesi'nin yaptığı "Ortak Akıl" çalışmasının örnek teşkil etmesi gerektiğini savunan Murat Karayalçın, "Eski bir belediye başkanı olarak tüm belediyelerin bu çalışmayı yapmaları gerektiğini düşünüyorum. Bir nezaket ziyaretinde bulunmak için ilimizdeyiz. Buradan da Büyükşehir Belediye Başkanımızı ziyaret edeceğim" diye konuştu.

CHP'nin içerisinde bulunduğu sürece ilişkin açıklamalarda bulunan Karayalçın, "Bir seçim tamamlandı. 8-9 ay sonra Türkiye için çok önemli olan başka bir seçim yapılacak. Hem 30 Mart seçimlerinin hem de 10 Ağustos seçimlerinin değerlendirilmesi ve yapılacak milletvekilliği seçimleri için partimizin çalışmalara başlaması gerektiğini düşünüyorum" diye konuştu.

Geçmiş seçimlerin iyi analiz edilmesi gerektiğine de vurgu yapan Karayalçın, "Örgütlerimizle ilgili neler yapılacağı ve izlenecek siyaset bir an önce belirlenmeli. Bu çalışmalar yeni bir anlayışla örgütlenmeli. Genellikle SHP ve CHP çizgisinde bu çalışmalar hep sözlü olarak yapılabilir hale geldi. Toplanan platformlarda parti üyelerimiz düşüncelerini dile getirdi. Parti yöneticilerimiz de sözlü yanıtlar vererek kendi görüşlerini seslendirdiler. Ancak bu eleştiri ve öneriler sözlü olduğu için uçtu gitti. Bunların bir metne dayanmasının uygun olacağını düşünüyorum. Bir yazılı metin hazırlanmalı. Görüş ve öneriler yazılı metin üzerinden iletilmeli. Bu yeni bir yaklaşım ve yeni bir anlayış olur. Eğer böyle yapılırsa CHP diğer siyasi partilere örnek olur. Umarım bu çerçevede bir çalışmayı ortaya koyarız" dedi. - HATAY

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

Cumhuriyet Halk Partisi Murat Karayalçın Türkiye Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Kral Charles öldü mü, sağlık durumu nasıl? Cenaze planları güncellendi Arda Güler maçı hangi kanalda 26 Nisan Cuma? 28 Nisan Pazar 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 28 Nisan burç yorumları nedir? 26-27 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title