Haberler

CHP Olağanüstü İl Kongresi

CHP Mersin Olağanüstü İl Kongresi- İl Başkanlığına Abdullah Özdemir seçildi CHP Mersin Olağanüstü İl Kongresi'nde başkanlığa Abdullah Özdemir seçildi.

CHP Mersin Olağanüstü İl Kongresi- İl Başkanlığına Abdullah Özdemir seçildi CHP Mersin Olağanüstü İl Kongresi'nde başkanlığa Abdullah Özdemir seçildi.Mersin Kongre ve Sergi Sarayı'nda düzenlenen olağanüstü kongre, CHP Kahramanmaraş Milletvekili Durdu Özbolat'ın divan başkanlığında gerçekleşti.Özbolat, Mersin Büyükşehir Belediyesini kaybetmenin üzüntüsünü duyduklarını belirterek, gelecek yıl yapılacak genel seçimlerde bunu telafi etmek istediklerini söyledi.Daha sonra ise adaylar Kenan Yıldırım, Mehmet Özel ve Abdullah Özyiğit birer konuşma yaparak projelerini anlattı.Bu arada, kongre sırasında Mersin Büyükşehir Belediyesinden çıkartıldığını iddia eden bir grup taşeron işçi, sloganlar atarak salona girdi. Bir süre slogan atan ve bildiri okuyan işçiler daha sonra salondan ayrıldı.Konuşmaların ardından gidilen seçimlerde 236 oy alan Özdemir, il başkanı seçilirken, diğer adaylar Kenan Yıldırım 195, Mehmet Özel ise 89 oyda aldı.CHP Mersin İl Başkanlığı'nda 13 yönetici, noter kanalıyla istifalarını sunmuş, aynı gün mevcut yönetimin yarısından fazlası istifa ettiği için Faruk Mehmet Akar başkanlığındaki yönetim düşmüştü. Akar'ın yerine görevi, Merkez Yönetim Kurulu (MYK) tarafından Abdullah Özdemir başkanlığındaki geçici kurul devralmıştı. ...

Kaynak: AA / Politika

Abdullah Özdemir Kenan Yıldırım Kahramanmaraş Mersin Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title