Haberler

Kılıçdaroğlu'na 4 İl Başkanı Destek Vermedi

Güncelleme:

1 Kasım seçimleri sonrası olağanüstü kurultay tartışmalarının yaşandığı CHP'de Ankara'daki olağanüstü toplantıya Bilecik, Kırklareli, Yalova ve Edirne il başkanları toplantıya katılmadı.

CHP'li il başkanları Holiday İnn Ankara Otel'de bir araya geldi.CHP'li il başkanlarının Ankara'da yaptıkları toplantı 3 saat sürdü. Toplantıya 77 ilin CHP'li il başkanları katılırken Bilecik, Kırklareli, Yalova ve Edirne il başkanları toplantıya katılmadı.

BİLDİRİ YAYINLAYACAKLAR

CHP'li il başkanlarının toplantıya ilişkin basın açıklaması yapması bekleniyor. Ankara'da bir araya gelen il başkanları Kılıçdaroğlu'na destek bildirisi yayınlayacak. Kurultay tartışmasının yaşandığı CHP'de bu kez mevcut il başkanları, 'bildiri' yayınlamak için düğmeye bastı.

4 İL BAŞKANI AYKIRI HAREKET EDECEK

CHP'nin mevcut 77 İl Başkanı Ankara'da olağanüstü toplandı. Toplantının ardından 77 il başkanının CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu'na destek veren ve olağan kurultay takviminin işletilmesini talep eden bir bildiri yayımlayacakları öğrenildi.1 Kasım seçimlerinin ardından 39'u eski, 3'ü mevcut il başkanının bir bildiriyle 'Olağanüstü Kurultay' talebinde bulunması, mevcut il başkanlarını harekete geçirdi. 77 İl Başkanı Ankara'da biraraya gelerek, seçimden sonra yaşananları ve 'olağanüstü kurultay' taleplerini masaya yatırdı.Toplantının ardından mevcut il başkanlarının bir bildiri yayınlayacağı öğrenildi.

OLAĞANÜSTÜ KURULTAYA KARŞI ÇIKACAKLAR

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na desteklerini açıklayacak olan mevcut il başkanlarının, yayımlacakları bildiride, 'olağanüstü kurultay' taleplerine de karşı çıkarak, partinin geleceği için olağan kurultay takviminin işletilmesinden yana tavır alacakları bildirildi. CHP'li il başkanlarının toplantıya ilişkin basın açıklaması yapması bekleniyor.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Kemal Kılıçdaroğlu Kırklareli Bilecik Politika Güncel Haberler

500

Yorumlar (15)

mentorMobil-ANDROID:

o da yapisti koltuğa gitmek istemiyor, beceriksiz herif kendi istifa etmesi gerekirken yalakalarindan medet bekliyor

16
2
yanıtYanıtla
metin-x:

Dis gücler isi iyi beceriyorlar. . . ilkönce bizi türk kürt alevi laz capulcu diye asagilayip yillarca birbirimize düsürdüler yeterince sehit verdik. . . . simdi Anayasayi takmiyorum diyen bir hükümetin eline kaldik. . . neymis. . . yeni Anayasa yapacaklarmis Baskanlik gelecekmis hehehehe. . . farkinda degilmisiniz bundan sonra kendi Polisinizden daha fazla joplanip dayak yiyerek ikinci Atatürkümüz Recepe kayitsiz sartsiz itaat edeceksiniz demektir. . . Askerimizin iplerinide eline alsin bakin daha neler olacak ))

3
6
yanıtYanıtla
FATSALI:

GİTME KEMAL SEN BAKMA BUNLARA SEN OLMAZSAN BİZLER NE YAPARIZ

7
1
yanıtYanıtla
Antikayyum:

Kilicdaroglu, Tekin, Tanrikulu liderligin olmassa olmaz isimleri.

4
3
yanıtYanıtla
sen gitme kal kandı dayı sen kalkiMobil-ANDROID:

bizde surunelim

2
3
yanıtYanıtla
VATAN 1:

CHP SENİNLE DAĞ KADROSU OLUŞTURUR. İSTİFA ET

2
3
yanıtYanıtla
OSMANİYELİ..Mobil-ANDROID:

sezgin Tanrıkulu denilen PKK kıyı getir yardımcı yap sonra çık kürtlere özerk ligi ben vereem der millet sana oy versinkurultay şart ve nerde bu metin Feyzioğlu ...sarigul neden vekil seçilemedi sanyosunuz..gecen kurultayda kilctaroglunun yaninda oldu..belediye seçiminde 3500 oy alan sarıgül 200 bin oy alıp vekil olamisa düşünmesi lazim...

2
2
yanıtYanıtla
metin-x:

Buradan türk halkinin Bakanlarina sesleniyorum. . . CHP MHPden istifa edip Baska bir parti kurup Atatürkün bize emanet olarak biraktigi bu ülkeye sahip cikamazsaniz birgün bu halk sizden hesap sorar hepiniz sarki söyleyen müzisyenler gibi birgün unutulup gider birdaha o meclise giremezsiniz ayaginizi ona göre denk alin benden söylemesi )))

2
2
yanıtYanıtla
metin-x:

Türk halki uyanmasi lazim. . . önce Atatürkten cocuklariniza kalan fabrikalar ve kamualanlari satildi. . . önce taseronculuk basladi sonra Anayasayi takmiyorum dediler Halk isyan edince Polise joplatip öldürdüler. . . CHP MHP desen yoldan cikmis. . . secimleri kaybetselerde istifa etmiyorlar. . . bakanlar desen onlara kayitsiz sartsiz itaat ediyor. . . Savcilar desen Parselleri itiraf edenlere sorusturma acmiyor baski altinda farkinda degilmisiniz suan sivil darbe yasiyoruz ülke elden gitmek üzere

3
1
yanıtYanıtla
OSMANİYELİ..Mobil-ANDROID:

zaten son iki seçimdir CHP kıyım ama il başkanlari istyo diye kurultaya gitmeyin zorbalıkla kilctaroglu kalırsa gideriz AKP ye başka yolu yok

2
1
yanıtYanıtla
Tüm 15 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title