Haberler

CHP Milletvekili Haberal, Konya Başkent Üniversitesi Hastanesi'ni Ziyaret Etti

CHP Zonguldak Milletvekili Prof.Dr.Mehmet Haberal dün akşam Konya'ya gelerek Başkent Üniversitesi Konya Uygulama ve Araştırma Merkezi'ni ziyaret etti.

Chp Zonguldak Milletvekili Prof. Dr. Mehmet Haberal dün akşam Konya'ya gelerek Başkent Üniversitesi Konya Uygulama ve Araştırma Merkezi'ni ziyaret etti.

Basına kapalı olarak gerçekleştirilen ve hastanenin basın bürosundan duyurulan ziyarette, Haberal hastane çalışanlarınca çiçeklerle karşılandı. Hastaneyi gezdiği sırada 14 yıl önce böbrek nakli yaptığı ve hastanede çalışan Yusuf Kılınç'ın gözyaşları içerisinde Prof. Dr. Mehmet Haberal'a sarılması, herkesi duygulandırdı. Kılınç'ın, "Hocam yıllar önce beni hayata bağladınız. Sizin sayenizde hayattayım" sözleri üzerine Haberal, "Biz sadece vesile olduk. Allah'ın izniyle yapılamaz denilenleri yaptık. Yapmaya da devam edeceğiz. Çok şükür Allah'a gücümüzden hiçbir şey kaybetmedik" dedi.

Hastaneyi gezdiği sırada Haberal'a, pasta sunuldu. Pastayı kesen Haberal, "Başkent Üniversitesi'ni kurmaya karar verdiğimde, 'Bataklıkta üniversite mi olur. Dağın tepesinde ne işin var hoca' dediler. O gün orada tek bir bodur ağaç varken, bugün 14 milyon ağaç var. Bu ülkede bataklıkta gül yetiştirdik. Yetişen elemanlarımızla sağlık ve eğitim alanlarında kaliteli hizmetin yapıldığını tüm dünyaya gösterdik" dedi.

Konya ziyaretinde Prof. Dr. Mehmet Haberal'a Başkent Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Kenan Araz, Başkent Üniversitesi Sağlık Kuruluşları Direktörü Prof. Dr. Ali Haberal da eşlik etti. - Konya

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Cumhuriyet Halk Partisi Zonguldak Konya Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title