Haberler

CHP Manisa Milletvekili Özel Açıklaması

"(Adana ve Hatay'da durdurulan TIR'lar) Herhalde AKP iktidarından sonra burada bir soruşturma komisyonu daha kurulacak.

CHP Manisa Milletvekili Özgür Özel, "Herhalde AKP iktidarından sonra burada bir soruşturma komisyonu daha kurulacak. Bu belgelerin tarihleri, sayıları belli. Bu belgelerin birinin hesabından gayri yasal yollarla ele geçirilmiş olması, bu belgelerin gerçekliğini ortadan kaldırmıyor" dedi.

Özel TBMM'de düzenlediği basın toplantısında, bir üst düzey AK Parti yetkilisinin danışmanına ait internet hesabının ele geçirilmesi sonucunda, Adana ve Hatay'da durdurularak aranan TIR'larla ilgili bazı yeni belgelerin ortaya çıktığını söyledi.

Belgelerde yer alan çeşitli ifadeler ile olayla ilgili bazı tutanak ve raporları okuyan Özel, bu ifadelerin vahim olduğunu ve mutlaka araştırılması gerektiğini belirtti.

Özel, şunları kaydetti:

"Durdurulan TIR'lar, dün Cumhuriyet Gazetesi'nin basmadığı bir kapağa yönelik önleyici sansür girişimi, El Kaide'ye, IŞİD'e yollanan mühimmatlar bir tarafta, bir tarafta da Charlie Hebdo saldırısından sonra Fransa'da kadraja girmeye çalışan Başbakanımızın görüntüleri. Derler ki bazı adamlar için,  (adamı yardan ittirir, anasına başsağlığına koşturur.)"

Özel, bir gazetecinin "Ele geçirilen bir hesaptan elde edilen belgeler var. Bu belgeler yargı mercileri tarafından yasal olarak kullanılabilir mi?" diye sorması üzerine, şu karşılığı verdi:

"Herhalde AKP iktidarından sonra burada bir soruşturma komisyonu daha kurulacak. Bu belgelerin tarihleri, sayıları belli. Bu belgelerin birinin hesabından gayri yasal yollarla ele geçirilmiş olması, bu belgelerin gerçekliğini ortadan kaldırmıyor. Kurulacak bir soruşturma komisyonu ilgili kurumlardan bu belgeleri talep ederse, o belgeler geldiğinde gerçek delil niteliğinde olacaktır. Önemli olan 'TIR'ların içinde battaniye var. Ayrıca seni hiç ilgilendirmez' diyen birisinin, bugün ne söyleyeceğidir." - TBMM

Kaynak: AA / Politika

Recep Özel Ak Parti Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 26 Nisan Cuma Survivor yeni bölüm! Müfredat değişiyor mu? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne demek? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli nedir? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne zaman başlayacak? Sağlık Bakanlığı 36 bin personel alımı başvuru tarihi ne zaman? #127973 Sağlık Bakanlığı sözleşmeli personel başvuru şartları neler? YEMEKTEYİZ 26 Nisan yarışmacısı Durmuş kimdir? Durmuş Çetin kaç yaşında, nereli? Tavuğa ihracat yasağı mı geldi? Tavuğa neden ihracat yasağı geldi, sebebi ne? Tavuğa neden ihracat yasağı getirildi? İhracat yasağı ile ilgili Ticaret Bakanı ne söyledi? Kırım Kongo Kanamalı Ateşi (KKKA) belirtileri ne? KKKA nasıl bulaşır, nasıl önlenir, ne yapılmalı? 26 NİSAN YEMEKTEYİZ CANLI İZLE #128105 Yemekteyiz'de bugün kim yarışacak? Yemekteyiz hangi kanalda, saat kaçta? Samet Akaydın Fenerbahçe'ye geri mi dönüyor? Samet Akaydın Fenerbahçe'ye mi gelecek? ADANA DEMİRSPOR- GALATASARAY MAÇI CANLI İZLE Adana Demirspor- Galatasaray maçı canlı (HD) izleme linki! Cuma namazı kaçta bitiyor? Cuma namazı ne zaman biter, saat kaçta bitiyor? ADANA DEMİRSPOR- GALATASARAY maçı ne zaman? #9917 Maç saat kaçta, hangi kanalda? Survivor Nefise kaza mı geçirdi, ne oldu? Survivor Nefise'nin son durumu ne? 23 Nisan'daki Dilan Polat gösterisine soruşturma başlatıldı mı? Dilan Polat taklidi için bakanlık harekete geçti!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title