Haberler

CHP'li Tuncay Özkan, Karaciğer Ameliyatı Oldu

Güncelleme:

CHP'li Tuncay Özkan, 6 yıl kaldığı Silivri Cezaevi'ndeki koşullar nedeniyle hasar gören karaciğerinden ameliyat oldu. Özkan, twitter'dan sağlıklı olduğu bilgisini paylaştı.

Chp İzmir Milletvekili Tuncay Özkan, 6 yıl kaldığı Silivri Cezaevi'ndeki koşullar nedeniyle hasar gören karaciğerinden ameliyat oldu. Almanya'nın Frankfurt kentinde yapılan ameliyat başarılı geçti. Özkan, sosyal medya hesabından eskisinden daha sağlıklı olduğu bilgisini paylaştı.

KARACİĞER AMELİYATI OLMUŞ

Ergenekon soruşturmasının ardından altı yıl cezaevinde kalan CHP İzmir Milletvekili Tuncay Özkan, Almanya'nın Frankfurt kentinde karaciğer ameliyatı oldu.

"ESKİSİNDEN DAHA İYİYİM"

Özkan, twitter hesabından yaptığı açıklamada, "Sağlığımı merak eden, geçmiş olsun dileklerini ileten ve dualarını eksik etmeyen bütün dostlarıma teşekkür ediyorum. Var olunuz. Prof. Dr. Hüseyin Nazlıkul'un gözetiminde, sağlık sorunlarımın büyük bir bölümünü ortadan kaldıran, bir dizi uygulamanın ardından çok iyi olarak yurduma hafta sonu dönmüş olacağım. Çarşamba gününden itibaren TBMM çalışmalarına ve Anadolu'da koşturmaya kaldığımız yerden daha güçlü olarak devam edeceğiz. Merak etmeyin eskisinden de iyiyim. Sevgilerimle" dedi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Silivri Cezaevi Tuncay Özkan İzmir Politika Güncel Haberler

500

Yorumlar (4)

HABER HABER DUYUYOR MUSUNUZ?:

Tuncay Özkan, Siroz rahatsızlığı nedeniyle Frankurt''da ameliyat oldu. Özkan''nın karaciğerin''deki hücre yıkımı durdurulmaya çalışılıyor. Olayın Silivri''de yatmasıyla pek alakası yok. Kendisine duygusal olarak bağlanan güzel insanlarımızın, duygularını sömürmeye çalışıyor. Siroz 10 yıl düzenli içildiğinde kişide başlayan bir hastalık. Kendisi hem Silivri öncesi hem de sonrası sağlam içen birinin Siroz olması normaldir. ''Tuncay, Silivri''de kaldığı için efkar bastı ondan içti'' derseniz ayrı. . .

2
1
yanıtYanıtla
Obertan:

Hapiste de icti mi la? Valla mı??? Abovv. . .

yanıt0
yanıt0
CV2:

seni hapise tıkanlar da cb ve hükümet üyesi oldu. kader işte geçmiş olsun

3
0
yanıtYanıtla
OğuzboyuMobil-IOS:

Çok merak ettik be,tüh

0
1
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title