Haberler

CHP'li Tayan Yaralı Askeri Evinde Ziyaret Etti

Hakkari'nin Çukurca İlçesi yakınlarında Geçimli Jandarma Karakolu'na teröristler tarafından yapılan hain saldırıda yaralanan ve tedavisinin ardından memleketi İnegöl'e gönderilen Jandarma Komando Onbaşı Erhan Yakut'u CHP Bursa Milletvekili Turhan...

Hakkari'nin Çukurca İlçesi yakınlarında Geçimli Jandarma Karakolu'na teröristler tarafından yapılan hain saldırıda yaralanan ve tedavisinin ardından memleketi İnegöl'e gönderilen Jandarma Komando Onbaşı Erhan Yakut'u CHP Bursa Milletvekili Turhan Tayan ziyaret etti. Tayan ziyaret sırasında Erhan Yakut'a 'Ülke için canı pahasına mücadele eden kahraman bir vatan evladısın. Allah seni milletimize, anne ve babana bağışlamıştır. Sana milletçe teşekkür borçluyuz. Geçmiş olsun diyorum. Sağlık diliyorumö dedi.

Tayan ziyaret sonrası basın mensuplarından gelen bir soru üzerine Geçimli Karakolu'ndaki çatışmada yaralanan Erhan Yakut'un tamamen iyileşmeden, psikolojik tedavi göremeden taburcu edilmesini ve bir otobüsle ailesinin yanına gönderilmesini şık bulmadığını kaydetti.

(Tür: Yurt)

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Çukurca Hakkari İnegöl Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title