Haberler

Chp'li Tanrıkulu: Başörtüsü Yasağı Gibi Dekolte Yasağını da Toplum Reddedecek

CHP Genel Başkan Yardımcısı Sezgin Tanrıkulu, "Dünün başörtüsü yasağı nasıl ki toplum tarafından reddedildiyse, bugünün dekolte yasağı da reddedilecektir" dedi.Tanrıkulu yaptığı yazılı açıklamada, AK Parti Sözcüsü ve Genel Başkan...

CHP Genel Başkan Yardımcısı Sezgin Tanrıkulu, "Dünün başörtüsü yasağı nasıl ki toplum tarafından reddedildiyse, bugünün dekolte yasağı da reddedilecektir" dedi.

Tanrıkulu yaptığı yazılı açıklamada, AK Parti Sözcüsü ve Genel Başkan Yardımcısı Hüseyin Çelik'in bir kadın sunucuyu kıyafetinden dolayı hedef gösterdiğini ve "talimat vererek" işten atılmasına sebep olduğunu ifade etti. "Yeri geldiğinde liberalizmin tüm argümanlarını kullanan AKP Hükümeti fiiliyatta tipik diktatörlük uygulamalarına hız vermiştir" diyen Tanrıkulu, şöyle devam etti:

"Görüldüğü gibi hükümet, özel kanallardaki sunucularının bile kıyafetlerini belirleme cüretini kendinde bulmaktadır. On yıllarca kamusal alandaki başörtüsü yasağı yüzünden yaşanan mağduriyetin toplumda kabul edilemez hale gelip kaldırılmaya başlandığı gün yaşanan bu hadise, AKP'nin özgürlüklere hangi çerçevede baktığını özetlemiştir.

Dünün başörtüsü yasağı nasıl ki toplum tarafından reddedildiyse, bugünün dekolte yasağı da toplum tarafından reddedilecektir."

Kaynak: ANKA / Güncel

Cumhuriyet Halk Partisi Hüseyin Çelik Ak Parti Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title