Haberler

CHP'li Sağlar: Elvan Bakan Değil Ama Bakan Gibi Davranıyor

Chp Mersin Milletvekili Fikri Sağlar, "AK Parti'nin Mersin'den 1'inci sıradan aday gösterdiği Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme eski Bakanı Lütfi Elvan, öyle çıkıp meydanlarda bakan edasıyla gezip söz vererek halkı kandıramazsınız. Bakan mı olacaksın?

Chp Mersin Milletvekili Fikri Sağlar, "AK Parti'nin Mersin'den 1'inci sıradan aday gösterdiği Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme eski Bakanı Lütfi Elvan, öyle çıkıp meydanlarda bakan edasıyla gezip söz vererek halkı kandıramazsınız. Bakan mı olacaksın? Önce bir iktidar olun da ondan sonra havanızı atın" dedi.

Sağlar, AK Parti'nin bu kez Mersin'den aday gösterdiği Antalya Milletvekili Lütfi Elvan'ın Mersin'e gelerek projeler noktasında halka sözler verdiğini belirterek, "Lütfi Elvan şu an ne bakanı bilen var mı? Ne bakanı ise çıksın açıklasın da biz de bilelim. Öyle çıkıp meydanlarda bakan edasıyla gezip söz vererek halkı kandıramazsınız. Bakan mı olacaksın? Önce bir iktidar olun da ondan sonra havanızı atın" dedi.

Mersin'in 13 yıllık AK Parti iktidarında bakanlardan sıkıntı çektiğini öne süren Sağlar, şöyle drevam etti:

"Kürşad Tüzmen'i bir hatırlayın. Mersin'den milletvekili seçildikten sonra bu adam bakanlık yapmadı mı? Bakanlığı döneminde Mersin'e ne katkısı oldu?. Bir çivi bile çakılmadığı döneminde adı yolsuzluklarla anıldı. Sonra dönüp Zafer Çağlayan'a bakın. Kol saatlerinin hala hesabını veremezken, Mersin'e yapmış olduğu hizmetten bahsetmek mümkün mü? AKP Mersin'den bakan aday gösterdi de ne oldu? Hepsi kendi cebini doldurdu. Ben de eski bir bakanım. Ancak bunun propagandasını yapmıyorum. AKP'nin de MHP'nin de ithal adaylarına Mersin'de bir sokağı sorsanız bilmezler. Bunlar mı kentin sorunlarına çözüm üretecek?" - Mersin

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Cumhuriyet Halk Partisi Fikri Sağlar Mersin Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Şampiyonlar Ligi finali ne zaman, nerede oynanacak? Lilak ne zaman işlem görecek? Hukuk Mesleklerine Giriş Sınavı ne zaman 2024? En az atama yapılacak branşlar! Öğretmen atamalarında en az hangi branşlar atanacak? Temmuz'da asgari ücrete zam var mı? 2024 Temmuz ayında asgari ücrete zam gelecek mi, artacak mı? 8 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 8 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Aziz Yıldırım aday mı? Fenerbahçe başkanlığına Aziz Yıldırım aday olacak mı? 8 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 8 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 8 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 8 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 8 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı! Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! 8 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 8 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 8 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (1)

Mersinli:

Sen önce yaptıklarını söyle var mı yok. EEE ne konuşuyon boş boş.

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title