Haberler

CHP'li Özel, Zarar Gören Bağları Dolaştı

Güncelleme:

CHP Manisa Milletvekili Özgür Özel, Sarıgöl'de parti lokalinde seçmenleriyle bir araya geldi.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Manisa Milletvekili Özgür Özel, Sarıgöl'de parti lokalinde seçmenleriyle bir araya geldi.Özgür Özel, "CHP, iktidar olduğunda ataması yapılamayan tüm öğretmenlerin ataması yapılacak" dedi.

Özgür Özel, 2015 yılında yapılacak genel seçimlere CHP olarak, ekonomi ağırlıklı güler yüzlü bir siyaset yapacaklarını belirterek "Seçimlere sekiz ana başlıklı yepyeni bir ekonomi paketiyle gireceğiz.Bakınız, eskiden köylerde kim kaç traktör üzüm sattı diye takipleri yapılırdı. 12 yılda bu tersine döndü. Şimdi köylere gelen sarı renkli icra taksilerine konuşulur oldu. Emekli, dul ve yetimlere yapılan yardım artırılacak.Kredi borçları olanların teberru faizleri ile birlikte silinerek düşük faizli üç yıl ödemeleri için taksitlendirme olacak. Ekonominin daha iyi seviyelere çıkarılması için projelerimiz hazır. Suratı asık bir vatandaş değil güler yüzlü vatandaşlarımız olacak" dedi. Özgür Özel, 2015 yılı genel seçimlerinde de aday olacağını belirterek "Bizde ön seçimle sıralama olacak.Sizlerin oylarına talibim.Belki istemeden sizlerin kalbini kırmış olabilirim.Yaptıysam da özür dilerim" diye konuştu. Özgür Özel, daha sonra soğuklardan zarar gören Dindarlı, Dadağlı, Alemşahlı, Kızılçukur ve Karacaali köylerinde bağları dolaştı. Zararın bazı kesimlerde yüzde yüz olduğunu gören CHP Manisa Milletvekili Özgür Özel, konuyu Meclis'e taşıyacağını ve çiftçilere gerekli yardımların yapılmasını sağlayacağını ifade etti. - MANİSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

Cumhuriyet Halk Partisi Özgür Özel Sarıgöl Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title