Haberler

CHP'li Öğüt: Kılıçdaroğlu, Ehlibeyt Soyundan

Güncelleme:

CHP Ardahan Milletvekili Ensar Öğüt, parti çalışmalarına katılmak üzere geldiği Van'da, "Kılıçdaroğlu, Ehlibeyt soyundan gelen bir seyyittir." dedi.

Chp Ardahan Milletvekili Ensar Öğüt, parti çalışmalarına katılmak üzere geldiği Van'da, Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nu anlattı. Öğüt, "Kılıçdaroğlu Ehlibeyt soyundan gelen bir seyyittir. İnaçlı ve insanlara eşit bakan hiç bir zaman dini siyasete katmayan bir genel başkandır." dedi.

"TÜRKİYE'YE BUNLAR DOMUZ SOKTU VE MÜSLÜMANLARA YEDİRDİ"

Parti çalışmalarına katılmak üzere PM üyesi Hüseyin Yaşar ile birlikte Van'a gelen Miletvekili Öğüt, parti binasında basın toplantısı düzenledi. AK Parti politikalarını eleştiren Öğüt, IMF'ye olan borcun silindiğinin söylendiğini ancak başka yerlere 400 milyar borç olduğunu belirtti. Bunun sadece göz boyama olduğunu kaydeden Öğüt, "Bugün Türkiye'ye bir çok yerden hayvan ve tarım gıda ürünü geliyor. Allah aşkına Türkiye'deki mera, yayla nerede var size soruyorum? Yine Türkiye'ye bunlar domuz sakatatı ve domuz yağı ürünleri soktular ve bunları Müslümanlara yedirdiler. Müslüman mahallesinde bunlar salyangoz sattılar. Bunu biz yapsak kıyameteleri koparırdılar." dedi.

Başbakan ve AK Parti lideri Ahmet Davutoğlun'a profesör olduğu için saygı duyduklarını da belirten Öğüt, "Davutoğlu bir üniversitede ders anlatarak hayatını bugüne getirmiştir. Ama devleti yönetecek bir vasfa sahip değildir." iddiasında bulundu.

"KILIÇDAROĞLU ÇOK İYİ BİR ALİM AMA..."

Kılıçdaroğlu'nun çok iyi alim ve dindar bir soydan geldiğini ama buna rağmen dini siyasete alet etmediğini de anlatan Öğüt, "Kemal Kılıçdaroğlu'nun İran Türkmenistan bölgesinden Horasana gelen bir ailesi var. Konya'nın Akşehir İlçesi'nden Tunceli'ye gitmişler. ve Tunceli'ye yerleşerek Tuncelili olmuştur. Ama Konya Akşehir'de yatan ve türbesi olan Mevlana'nın dostu İslamiyeti yayan Seyyit Mahmut Hayrani'nin torunudur. Kılıçdaroğlu aynı zamanda Fatih Sultan Mehmet'e sadrazamlık yapmış olan ve İstanbul'un ilk kadısı olan Hızır beyin de torunudur. Hızır beyin türbesi İstanbul Unkapanı'ndadır. Böyle bir aileden gelen bir zat, bugün CHP'nin genel başkanı ve başbakan adayıdır. Aynı zamanda Kılıçdaroğlu Ehlibeyt soyundan gelen bir seyyittir. İnançlı ve insanlara eşit bakan hiç bir zaman dini siyasete katmayan inançlı bir genel başkandır" dedi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Politika

Kemal Kılıçdaroğlu Ardahan Politika Haberler

Bakmadan Geçme

Yalı Çapkını 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Yalı Çapkını yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Arka Sokaklar 673. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Ateş Kuşları 53. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kara Ağaç Destanı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Kara Ağaç Destanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! Survivor 2024 Anlat Bakalım kim kazandı? 26 Nisan Cuma Anlat Bakalım ödülü ne oldu, hangi takım kazandı? Survivor Bil Bakalım'ı kim kazandı, kaç kaç bitti? 26 Nisan Cuma Survivor Bil Bakalım ödülü ne, hangi takım kazandı? Arka Sokaklar CANLI izle! 26 Nisan Cuma KANAL D Arka Sokaklar yeni bölüm full HD canlı yayın izle! Ateş Kuşları CANLI İZLE! 26 Nisan Ateş Kuşları 52. Yeni bölüm CANLI YAYIN! Ateş Kuşları FULL İZLE! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Tolga Daşkıran neden tutuklandı? İkinci Kadir Şekerci davası olayı ne, ne zaman oldu? Kara Ağaç Destanı canlı izle! Kara Ağaç Destanı 9. bölüm TRT 1 HD izleme linki! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi!
500

Yorumlar (18)

ali haydar:

ensar bey seyit den ama namazla niyazla alakası yok, hazreti ali peygamber damadı 5 vakit namazlı oruçlu allahın arslanı, seyit dediğin kılıçdaroğlu sazı almış dıngır dıngır napıyon sen dediğinde ibadet ederim diyor, siyasete gelelim masonlara hizmet ediyor, dün f tipi dediği kişinin bugun kucağında bu nasıl iş senden ricam ensar kardeş karıştırma bu seyit falan laflarını anladım ben seni yeniden seçilmek için yapıyorsun ama bırak bu ayakları takkiye yapma herkes kimin ne mal olduğunu biliyor

6
3
yanıtYanıtla
alimobilWeb@haberler.com:

Tobe tobe estarfirullah bu chp zihniyeti asla ve asla islah olmaz ALLAHIM sen akil fikir ver bu zihniyetlere

6
2
yanıtYanıtla
Kazımdevrez Mobil-ANDROID:

Hırsızlar soyundan geliyordur.

5
3
yanıtYanıtla
eda:

ha ha ha :)))

6
2
yanıtYanıtla
1961Mobil-ANDROID:

hadi ordan.

6
2
yanıtYanıtla
68münchen:

Yav arkadas ben esrari cekiyorum kafam bir milyon Anlasilan bunlarin baska maddeleri var !!! K. Ke-Mal sooyunu arastirdim Ermeni kani var kimin seyyidi aceba ? Ermenilerin de seyyidleri varmis anlasilan !!!

5
2
yanıtYanıtla
yabancıMobil-ANDROID:

merak ediyorum alimse rakıyı su niyetine içiyordur sende onun bardakçı başı olmalısın

5
2
yanıtYanıtla
sunday:

benim anlamadigim, ehlibeytliler raki sofralarinda pis planlar yapip yalan yere iftira atanlarmi? cunku kilicdaroglu aynen bu, kendini basa getirenlere bile nankorluk eden arkasina dhkpc yi almis vatan haini bir adamdir

6
0
yanıtYanıtla
Anlayın Artık:

Boşa uğraşmayın katırı at yapmayın. Bu Milletin bilinçli kesimleri soy dincilikle din sömürgenliği yapanları da çok iyi bilir.

5
1
yanıtYanıtla
herkes seyyit:

ahahaaaa

5
1
yanıtYanıtla
Tüm 18 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title