Haberler

CHP'li Melda Onur; Gül, Erdoğan ve Davutoğlu'na Meydan Okudu

Güncelleme:

CHP'li Melda Onur, ALS hastalığına dikkat çekmek için Hayrünnisa Gül, Emine Erdoğan ve Sare Davutoğlu'na seslenerek meydan okudu.

CHP İstanbul Milletvekili Melda Onur, ALS hastaları için Hayrünnisa Gül, Emine Erdoğan ve yeni Başbakan adayı Ahmet Davutoğlu'nun eşi Sare Davutoğlu'na meydan okudu.

3 KİŞİYE MEYDAN OKUDU

Bir kova buzu başından aşağıya döken CHP'li Onur, şöyle meydan okudu: "Üç kişiye meydan okuyorum. Birincisi Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün eşi Hayrünnisa Gül, ikincisi halen Başbakan ve Cumhurbaşkanı olan Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan ve yeni Başbakan adayı Ahmet Davutoğlu'nun eşi Sare Davutoğlu'na ALS hastaları için meydan okuyorum."

CHP'li Onur'un bu meydan okumasının ardından kampanyaya göre, Cumhurbaşkanı, Başbakan ve Dışişleri Bakanının eşleri bağış yapmak durumunda ya da bir kova buzu başlarından aşağıya dökecekler.

DÜNYA ÇAPINDA YÜRÜTÜLEN BİR KAMPANYA

ALS hastalığına dikkat çekmek ve hastalara yardımcı olacak maddi imkanları sağlamak amacıyla başlatılan 'Ice bucket challenge' (Bir kova buz) kampanyası tüm dünyada çığ gibi büyüyor. Ice Bucket Challenge'a Türkiye 'den de destek gelmeye başladı. Birçok ünlü kişi ALS hastalığına dikkat çekmek için bu meydan okumayı kabul etti. Sosyal medya aracılığıyla ALS hastalığına dikkat çekmek için birçok kurum ve ünlü kişi bu meydan okumayı kabul edip bağışta bulunuyor. Meydan okuyup bir kova suyu başından aşağıya döken kişi, 3 kişiye meydan okuyor. Meydan okuduğu kişiler ise bağış yapmak ya da bir kova buzu başından aşağıya dökmek durumunda…

Kaynak: Haberler.Com / Güncel

Recep Tayyip Erdoğan Ahmet Davutoğlu Hayrünnisa Gül Melda Onur Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (54)

OGUZ:

CHP: BU PARTİNİN HİÇMİ HAYIRA DOKUNUR İŞİ OLMAZ ARKADAŞ GEREKSİZ İŞLER İÇİN MÜDÜR ARANSA CHP DEN SEC BEGEN OTURTTUR ORAYA SU DÖKÜNCE NE OLUYOR HASTALAR İYİLEŞİP ŞİFAMI BULUYOR KAMPANYA BAŞLAT PARA YARDIMI BAŞLAT BİZDE DESTEK VERELİM TAKTİR EDELİM ZATEN SU SIKINTISI ÇEKİLİYOR KAYNAKLARIMIZ KURUR KEN BÖYLE APTALCA HAREKETLERLE İSRAF EDİYORUZ AMA NEDE OLSA CHP Lİ BAŞKA NE BEKLENE BİLİRDİKİ

26
19
yanıtYanıtla
ahmet bostan:

akıl dağılırken bu chp li vekil nerede idi. millet neile uğraşıyor bunlar nelerle. bu gerçek chpllere acıyorum yazık.

29
10
yanıtYanıtla
cengiz cengiz:

bir milletvekilinin kendini düşürdügü hale bak sudan çıkmış sıçan gibi

19
7
yanıtYanıtla
gencokuzuku@mynet.com:

bizim hanımda banyo yapınca böyle saçları sıçan gibi oluyor. saçı boyalı her kadın aynı eminim :))))

yanıt0
yanıt0
ali:

mal işte

17
9
yanıtYanıtla
IRZCI:

yanda termosifon var kesin ısıttı suyu içine buz koyup suyu da ılıştırdı bizi kandırıyor ne de olsa CHP :))))

21
4
yanıtYanıtla
Kerim Gök:

Bu ve benzeri gerzekler yüzünden CHP 0 civarında oy almakta iken Yanına aldığı Ülkücü ve Paralelci dostları ile birlikte 14 parti Paralel = 38 toplayabildi, ancak CHP ve MHP li üstün zekalılar kendi aldıkları oy oranının neden 38''lerde kaldığını sorgulamak, sebebini araştırmak, ona çözüm aramak yerine, AKP nin neden 55 den aşağı aldığına sevinir oldular bu nasıl siyaset, bu nasıl muhalefet.

14
9
yanıtYanıtla
Bunlar AdamOlmaz:

Arkadaş, hastalığa, hasta olanlara desteğe çağırırken bile işleri güçleri siyaset.

20
2
yanıtYanıtla
hakan:

banyosu öğrenci evi gibi çalmak nasip olmamış daha bu vekile

15
7
yanıtYanıtla
sadece:

yemiş yemiş, kafayı yemiş!

16
5
yanıtYanıtla
Tüm 54 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title