Haberler

CHP'li İnce'den Hakan Fidan Eleştirisi

Güncelleme:

CHP'li vekil İnce, istifa eden MİT Müsteşarı Hakan Fidan'ı eleştirerek, "Hakan Fidan'ın Öcalan ile arası iyi. HDP'den aday olabilir. Bunu da bir düşünsünler" dedi.

CHP Yalova Milletvekili Muharrem İnce, istifa eden MİT Müsteşarı Hakan Fidan'ı eleştirerek, "Başta Bülent Arınç ve diğerleri olmak üzere Hakan Fidan'ın adaylığını istemiyorlarsa onlara bir önerim var. Hakan Fidan'ın Öcalan ile de arası iyi. Bunu İmralı görüşmelerinden biliyoruz. HDP'den aday olabilir. Bunu da bir düşünsünler" dedi.

Antalya'nın Alanya ilçesinde dün CHP İlçe Teşkilatı tarafından düzenlenen konferansa konuşmacı olarak katılan CHP Yalova Milletvekili Muharrem İnce, bugün Alanya İlçe Başkanı Şengül Yeşildal ve CHP Antalya eski Milletvekili Osman Özcan ile birlikte Alanya Gazeteciler Cemiyeti'ni ziyaret etti. Muharrem İnce, CHP Alanya İlçe Teşkilatı Başkanı Şengül Yeşildal ve CHP Antalya eski Milletvekili Osman Özcan ile birlikte Alanya Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Mehmet Ali Dim ve Yönetim Kurulu üyeleri ile bir araya geldi.

"HDP'DEN ADAY OLABİLİR BUNU DA BİR DÜŞÜNSÜNLER"

Gazetecilerin sorularını da yanıtlayan İnce, MİT Müsteşarlığı'ndan istifa eden Hakan Fidan'ın milletvekilliği adaylığıyla ilgili soruya, "Erdoğan'a sormadan istifa etmez. Bu bir danışıklı dövüş. Hakan Fidan MİT Müsteşarıyken Orta Doğu'yu karıştırdı. İstifa edince de AKP'yi karıştırdı. MİT'in başındayken Orta Doğu'yu birbirine kattı. Türkiye'nin dostu kalmadı. İstifa etti, AKP'yi karıştırdı. AKP'de bu direnç fazla olursa başta bu Bülent Arınç ve diğerleri olmak üzere Hakan Fidan'ın adaylığını istemiyorlarsa, onlara bir önerim var. Hakan Fidan'ın Öcalan ile de arası iyi. Bunu İmralı görüşmelerinden biliyoruz. HDP'den aday olabilir. Bunu da bir düşünsünler" şeklinde yanıt verdi.

"O MODİFİYE BAŞBAKAN"

Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun "İster Kılıçdaroğlu olsun, ister başkası, bu yasa çıktıktan sonra kim eline molotof kokteyli alırsa, kim yüzünü maskeyle kapatırsa gerekli olan cevabı da alır" sözleri ile ilgili soru ise İnce şöyle yanıt verdi:

"Bence gölgeden çıksın, başbakanlık yapsın ve haddini bilsin. O modifiye başbakan. O başbakan görünümlü genel müdür aslında. Doğan görünümlü şahin gibi. Önce gitsin görevini yapsın. Alabiliyorsa da gelsin alsın. Yani ana muhalefet partisinin genel başkanını gelir alırmış. Sıkıyorsa gel al. Haddini bilecek insanlar. İslamın şartı beştir ama altıncısı da haddini bilmektir. Başbakansan başbakanlığını yapacaksın. Ana muhalefet partisinin liderini alacak adam bir demokraside olamaz. Bu tehdidi savuruyorsan bize de direnme hakkı meşru olur."

"KÜBA'DA MÜSLÜMAN YOK, KÜBA'YA CAMİ YAPACAK"

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan " Küba'nın tepesine cami yakışır" sözlerini de eleştiren İnce, " Küba'da müslüman yok. Küba'ya cami yapılacak. Bunlar gündem saptırma olaylarıdır. Hırsızlığı, yolsuzluğu kapatmak için Osmanlıcayı tartışıyoruz. karma eğitimi, Küba'ya camiyi tartışıyoruz. Amerika'yı kim keşfetti onu tartışıyoruz. Küba'ya cami yapacağına Osmanlı'nın en büyük camisi olan Selimiye'nin olduğu Edirne'deki sorunları çözsünler. Sel altındaki Edirne'deki ırmak yatağını temizlesinler" dedi.

Alanya Gazeteciler Cemiyeti anı defterine yazan Muharrem İnce, öğle yemeğinin ardından ayrıldı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Muharrem İnce Bülent Arınç Hakan Fidan Küba Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (13)

osmanlI,geleli,12 YIL oldu,,,:

OSMANLI, GELELi, , 12 YIL OLDU, , , ey CHP, , liler, , , selanige, nezaman gidiyorsunuz, , hadi bahalim, yallah, , ,

6
10
yanıtYanıtla
irfan arsin:

meyva veren agac taslanir kiskaniyor

4
9
yanıtYanıtla
As1:

Sen kendine Bak Nalet satilmis hai Hain seni Inek

2
8
yanıtYanıtla
CihanMobil-ANDROID:

BAŞKANLIK=EYALET=ÖZERKLİK=VATANIMIN ALTYAPISI İLE PKK YA HEDİYE EDİLMESİDİR BENİM İÇİN. GÖMLEK GİTTİ...DON GİTTİ... KRAL ÇIPLAK...KRAL ÇIPLAK..ÇKRAL ÇIPLAK...

6
3
yanıtYanıtla
Yusuf D.:

Nasıl yani. . benim bildiğim CHP liler PKK lılara iyi çocuklar diyor(Hüseyin Aygün), bence kendisi HDP den aday olacak galiba ama dikkatleri başka yöne çekmeye çalışıyor.

3
6
yanıtYanıtla
BİR OSMANLI EVLADI HAKAN FİDAN:

HAKAN FİDAN İNCENİN YEDİGİ LANETLERİ AÇIKLASA YALOVAYA YOL OLUR İSTANBULDAN

5
3
yanıtYanıtla
....Mobil-ANDROID:

Lan cevdetcik adam bira içtiyse kendi günahı seni etkilemez. Tıpkı senin cumhurbaşkanının namaz kılıp sana faydası olmadığı gibi. Bırak insanları. Sen namaz kılıyorsaan kıl oruç tutuyorsan tut. Başkasına karışma işini yap sen

5
2
yanıtYanıtla
Mechul:

Doğru söze birde eyvallah deyin bu Ülke bizim iyiliğide kötülüğüde bize nasıl bir kafaya sahipsiniz ne içiyorsunuz siz neyin peşindesiniz bırakın a partisi b partisi ÜLKEMİZE bakalım biz

3
4
yanıtYanıtla
vatandas:

ince muharrem sen git oneri ke-mal amcaya anlat belki kemal amca gaf yapip yerime gecse daha ii olur der

2
4
yanıtYanıtla
kürdMobil-ANDROID:

sayın kılıçdaroğlu. Sözde chp'li ırkçı ve dogu perinçek eksenli başta ince olmak üzerine hepsini partiden gönder rahmetli atatürk'ün üzerinden nema'lanmaları midemi bulandırıyor

3
3
yanıtYanıtla
Tüm 13 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title