Haberler

CHP'li Günaydın: Ankara'yı Açık Ara Farkla Kazanıyoruz

Güncelleme:

CHP Genel Başkan Yardımcısı Gökhan Günaydın, Ankara'da belediye başkanlığı seçimlerini açık farkla kazandıklarını iddia etti.

CNN Türk'te Aykırı Sorular programına konuk olan CHP Genel Başkan Yardımcısı Gökhan Günaydın, başta Ankara olmak üzere Türkiye'nin çeşitli il ve ilçelerinde yerel seçimle ilgili yapılan itirazlarla ilgili Enver Aysever'in sorularını yanıtladı.

OY TUTANAKLARI TEK TEK İNCELENDİ

Gökhan Günaydın, Ankara 'da yaşanan süreç ile ilgili herkesin merak ettiği "Mansur Yavaş seçimi kazanacak mı?" sorusuna cevap verdi. "Ankara'da 3 milyon 257 bin vatandaşımız oy kullandı. 104 bin oy geçersiz sayıldı ve şu an itibarı ile Yüksek Seçim Kurulu'nun (YSK) güncel verisine göre AKP, CHP 'nin 32 bin oy önünde görünüyor. Bu yüzde yarım oya tekabül eden bir durumdur" diyen Günaydın, bütün oy tutanaklarını tek tek karşılaştırdıklarında ciddi ihlaller gördüklerini söyledi.

"AÇIK ARA FARKLA KAZANIYORUZ"

Bu ihlallerle ilgili örnekler gösteren Günaydın, "Eğer 30 bin oy geride olduğumuz söyleniyorsa biz bu seçimi çok açık farkla kazanıyoruz" diye konuştu.

AKAYDIN İLE İLGİLİ İDDİAYA YANIT

CHP Antalya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Akaydın ile Ak Parti adayı Menderes Türel'in, "yolsuzluk evraklarını yakıyor" iddiası ile ilgili konuşan Günaydın, "Mustafa Akaydın hocanın önüne katrilyonları koysan bir tanesini alacak adam değildir" dedi.

Kaynak: Haberler.Com / Politika

Enver Aysever Mansur Yavaş Türkiye Politika Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (94)

ak partitimza-07@hotmail.com:

Ezilenlerin gürsesidir oSuskun dünyanın hürsesidir oGöründüğü gibi olanGücünü milletten alanRecep Tayyip ErdoğanHalkın adamı, HakkınaşığıO milyonların umut ışığıMazlumlara sırdaş olanGariplere yoldaş olanRecep Tayyip ErdoğanOldu her zaman sözünün eriÇıktığı yoldan dönmedi geriKararlıdır davasındaAnaların duasındaRecep Tayyip ErdoğanSözü dosdoğru yoktur riyasıZalimlerin korkulu rüyasıİnandığı yolda giderYıllardır beklenen liderRecep Tayyip Erdoğan

82
39
yanıtYanıtla
latifmlatif63@hotmail.com:

ya hala konuşuyor ankara da üç part birleştiniz cemaat avrupadan adam getirdi yene de kazanamadınız ankarayı şimdide çamura yatıyorsunuz bu ülkede siyaseti bitirdiniz

64
23
yanıtYanıtla
O-Mnaknak@hotmail.co.th:

Gule gule melih.

31
53
yanıtYanıtla
MEHMET BAŞERbaserkartal@hotmail.com:

BENCE ÇOK GÜZEL BİLE OY ALDINIZ. ARTIK BUNDAN SONRA İŞİNİZ DAHA DA ZOR OLACAK. SİZLERE ÜZÜCÜ BİR HABERİM VAR PENSİLVANYA ARTIK İTTİFAKI YATTI. KENDİ PARTİ KURUYOR. EMANET OYLARINI HATTA FAZLASINI GERİ İSTEYİNCE NE YAPACAKSINIZ ACABA.

23
45
yanıtYanıtla
ergün26enen_hak@hotmail.com:

pensilvanyadaki sizin adamınızdı ne istediyse verdiniz ya..artık veremicek duruma gelincede birbirinizi yiyip topu muhalefete atmayın..

yanıt0
yanıt0
gsbeykozlu.53@hotmail.com:

bunlar kafayı sıyırmış MEME İSTER GİBİ KOLTUGU İSTİYORLAR .SAKIN MELİH BAŞKAN OTUYURKEN OTURMAYA KALKMAYIN HAAA

41
24
yanıtYanıtla
erhanyibiruk@hotmail.com:

maşAllah sadece cene pislik çıkarmaya yarıyo, icraat sıfır..

31
34
yanıtYanıtla
NUMANnkarabiyik@mynet.com:

HİÇ İŞLERİ YOK HIRSIZLIKLARIN,YOLSUZLUKLARIN,DEVLETE AİT KAYNAKLARI HORTTUMLAYANLARIN PEŞİNE DÜŞÜYORLAR,ÇALINAN OYLARININ ARKASINA DÜŞÜYOR KENDİLERİNE OY VERENLERİN İRADESİNE SAHİP ÇIKIYORLAR GERÇEKTEN ÇOK BOŞ İNSANLAR,ASLINDA ONLARDA KÖŞEYİ DÖNMEYE ÇALIŞSALAR,BU VURGUNDAN PAY ALMAYA ÇALIŞSALAR,BU VURGUNUN BOYUTuNU DAHA DA BÜYÜTSELER NE GÜZEL İDARE EDİLİR BU ÜLKE,NE YOLSUZLUK ORTAYA ÇIKAR NE VURGUN HERŞEY GÜLLÜK GÜLİSTANLIK OLUR SEN MERDİVEN ALTI GIDALARLA ZEHİRLENİRKEN BİRİLERİ SENİN ADINA YER,SEN TABANVAY YAPACAK SAĞLAM AYAKKABI BULAMAZKEN BİRİLERİ SON MODEL LÜKS ARABALARDA DUBLE YOLLARDA SÜRAT KEYFİ YAPAR,EVET BU ADAMLAR ÇOK LÜZUMSUZ İŞLER YAPIYOR

yanıt0
yanıt0
asi dersimlitimza-07@hotmail.com:

inadına AK PARTi

36
27
yanıtYanıtla
sedatsedat@yaho.com:

Allah Bu Milleti CHP MHP den kurtarsın.Bunların bu millete huzursuzluktan başka vereceği hizmet yok.

34
27
yanıtYanıtla
Tüm 94 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title