Haberler

CHP'li Günaydın: AK Parti Yolsuzluğu Çete Düzeyine Çıkardı

Chp Ankara Milletvekili Gökhan Günaydın, AK Parti hükümetinde yolsuzluğun çete düzeyine yükseldiğini iddia etti, bunu halka deşifre edeceklerini söyledi.

Chp Ankara Milletvekili Gökhan Günaydın, AK Parti hükümetinde yolsuzluğun çete düzeyine yükseldiğini iddia etti, bunu halka deşifre edeceklerini söyledi.

CHP Milletvekili Gökhan Günaydın, çeşitli temaslarda bulunmak üzere geldiği Gaziantep'te CHP İl başkanlığını ziyaret etti. İl teşkilatı ve parti üyeleriyle bir araya gelen Gökhan Günaydın, AK Parti hükümetini eleştirdi. Geçmiş dönemlerde de yolsuzlukların gündeme geldiğini ve iddiaların odağındaki isimlerin yüce divana sevk edildiğini ifade eden Günaydın, AK Parti hükümeti döneminde ise yolsuzluğun çete düzeyine çıktığını öne sürerek şöyle konuştu:

"Ben şimdi soruyorum; eğer bu memlekette yolsuzluk yok ise TBMM'de Soruşturma Komisyonu neyi soruşturmak üzere kurulmuştur. Soruşturma Komisyonu 5 Ocak 2015 tarihinde yeniden toplanmak üzere dağıldı. Dolayısıyla biz 17 Aralık'ta başlayan yolsuzluk ve hırsızlık haftasının süresini 25 Aralık'ta bitirmiyoruz, 5 Ocak 2015 tarihine kadar uzatıyoruz. Tüm yurt çapında AKP'nin çete halinde sürdürdüğü hırsızlığı deşifre etmeye ve halkımızla paylaşmaya devam edeceğiz."

- Gaziantep

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Cumhuriyet Halk Partisi Gaziantep Ak Parti Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title