Haberler

CHP'li Bayır: Oyunu Kendi Partinden Başkasına Vermemelisin

Chp İzmir Milletvekili Tacettin Bayır, "Eğer CHP'nin üyesiysen gerekçen ne olursa olsun, oyunu kendi partinden başkasına vermemelisin" dedi.

Chp İzmir Milletvekili Tacettin Bayır, "Eğer CHP'nin üyesiysen gerekçen ne olursa olsun, oyunu kendi partinden başkasına vermemelisin" dedi.

Milletvekili Tacettin Bayır, beraberinde İzmir Milletvekili Özcan Purçu ve Antalya Milletvekili Çetin Osman Budak ile Kastamonu Şehit Şerife Bacı Öğretmenevi'nde partililer ile biraya geldi. Tacettin Bayır, yaptığı konuşmasında, CHP'nin daha önceki seçimde yüzde 25 olan oyunun 7 Haziran seçimlerinde de değişmediğini söyledi. Mevcut yüzde 25 oyu tam olarak koruyamadıklarını ileri süren Bayır, şöyle dedi:

"CHP yaptığı çalışmalarla bana göre, bize en az yüzde 3- 4 ekstra oy getirdi. Yani CHP'nin olması gereken seviye 28- 29'du geçen seçimlere göre. Peki ne oldu da yüzde 25 oldu? Bazı CHP'li arkadaşlar, 'bu uzun adam tek başına diktatör olmasın' diye, eğer 'HDP, Doğu ve Güneydoğu'da barajı aşamazsa dikdatör olacak bu adam' anlayışıyla bizim kendi partimizden yüzde 3-4'lük bir kesim arkadaş, el altından HDP'ye oy verecekti. Yani bir ailede 5 kişi varsa iki oy HDP'ye gidecekti. Bu bana göre doğru değildi. Sonuç açısından veya matematik açıdan doğru gibi gözükebilir ama CHP Hilal-i Ahmer Cemiyeti değildir, Kızılay da değildir. CHP çıkar kendi oyunu aslanlar gibi alır. Partili olmanın gereği de mensubu olduğun, altına imza attığın üyelik formuna sahip olmaktan geçer. Eğer CHP üyesiysen gerekçen ne olursa olsun oyunu kendi partinden başkasına vermemelisin." - Kastamonu

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Cumhuriyet Halk Partisi Tacettin Bayır Kastamonu İzmir Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! Survivor 2024 Anlat Bakalım kim kazandı? 26 Nisan Cuma Anlat Bakalım ödülü ne oldu, hangi takım kazandı? Survivor Bil Bakalım'ı kim kazandı, kaç kaç bitti? 26 Nisan Cuma Survivor Bil Bakalım ödülü ne, hangi takım kazandı? Arka Sokaklar CANLI izle! 26 Nisan Cuma KANAL D Arka Sokaklar yeni bölüm full HD canlı yayın izle! Ateş Kuşları CANLI İZLE! 26 Nisan Ateş Kuşları 52. Yeni bölüm CANLI YAYIN! Ateş Kuşları FULL İZLE! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Tolga Daşkıran neden tutuklandı? İkinci Kadir Şekerci davası olayı ne, ne zaman oldu? Kara Ağaç Destanı canlı izle! Kara Ağaç Destanı 9. bölüm TRT 1 HD izleme linki! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! Göz seğirmesi neden olur? Göz seğirmesi belirtileri, ne anlama geliyor? Fatih Mehmet Maçoğlu'nun yeni işi ne? Maçoğlu'nun yeni mesleği ne oldu? ANOREKSİYA NEDİR? Nihal Candan'ın hastalığı anoreksiya ne, belirtileri neler? İntegral müfredattan ne zaman kaldırılacak? Yeni müfredat belli oldu mu? Yeni müfredat hangi sınıfları kapsayacak? Yurtiçi Kargo hafta sonu açık mı? Yurtiçi Kargo hafta sonu dağıtım yapıyor mu, çalışıyor mu 2024? İNTEGRAL Müfredattan kaldırılacak mı? 12. Sınıf konusu integral kaldırıldı mı?
title