Haberler

CHP'li Aydoğdu ile Abdülkadir Selvi Arasında Sert Tartışma

Güncelleme:

CNN Türk'teki 'Tarafsız Bölge' programında CHP milletvekili Aykut Erdoğdu ile Abdülkadir Selvi arasında tartışma yaşanırken Selvi Erdoğdu'ya "Sana adam olmayı öğretirim." dedi.

CNN Türk ekranlarında Ahmet Hakan ile Tarafsız Bölge programında sinirler gerildi. CHP milletvekili Aykut Erdoğdu ile Abdülkadir Selvi arasında tartışma yaşandı. Selvi'nin Erdoğdu için sarf ettiği sözler CHP'li vekili kızdırdı.

"O SİZE YAKIŞIR"

Erdoğdu, yeni İç Güvenlik Paketi'ne göre yüzünü kapatan çarşaflı kadınların bile tutuklanabileceğini söyleyince Selvi, CHP'li vekile "çarşaflı kadınların arkasına saklanarak" değerlendirme yaptığını söyledi.

Erdoğdu bu sözlere "O size yakışır" diye tepki verince ortam gerildi.

"SANA ADAM OLMAYI ÖĞRETİRİM"

Selvi'nin "Beni dinleyeceksin sayın milletvekili" çıkışına Erdoğdu "Sen de adam gibi konuşacaksın" karşılığını verdi. Selvi ise "Sana adam olmayı öğretirim" diye cevap verdi.

STÜDYODA TANSİYON YÜKSELDİ

Programın bir başka bölümünde ise CHP İstanbul Milletvekili Aykut Erdoğdu hükümetin ABD'de faaliyet gösteren İsrail lobilerine "Türkiye'yi İsrail dostu" olarak göstermeleri için 67 milyon dolarlık yardım yaptığını ve kendisinde konuyla ilgili belgelerin bulunduğunu açıkladı. Yeni Şafak Ankara Temsilcisi Abdülkadir Selvi'nin bu iddiaya tepkisi sert oldu. Aydoğdu da Selvi'ye aynı sertlikte karşılık verince stüdyoda tansiyon bir anda yükseldi.

Kaynak: Haberler.Com / Güncel

Ahmet Hakan Coşkun Abdülkadir Selvi Aykut Erdoğdu İsrail Sıkıcı Politika Güncel Haberler

500

Yorumlar (102)

Vatansever SolmobilWeb@haberler.com:

CHP artık beni korkutuyor. Kime hizmet ettiği, neyi savunduğu belli değil.

63
75
yanıtYanıtla
AvashinmobilWeb@haberler.com:

Şu abdulkadiri de alin akp ye yazik paraladi kendini gariban uzun adam görmüyormu

54
48
yanıtYanıtla
can:

bakin kimsenin kimsey tahamulu yok yeni yasa cok can yakacak cok insan magdur olacak artik polis kafasina gore istedigini alacak fasizmin cikis noktasi buradan basliyor almyada da ss lere boyle bi yetki veriliyor onlarda kim var kim yok herkesi topluyorlar akp fasizan bi yol haritasiyla halki sindirecek oyle yada boyle bunu yapacaklar cunku adamlar kimseye yasama hakki tanimiyor ayni iran islam devriminde oldugu gibi bir sabah herkes karacarsafla uyanacak

44
51
yanıtYanıtla
Sırrı sürayyaMobil-IOS:

Ya bu akp yi savunan iyi gazeteci yokmu

35
57
yanıtYanıtla
programın öncesi ):

programın öncesi var vekil o gazeteciyi rezil etti sonra gazeteci dayanamadı ama yazık gazeteci çok ezildi.

35
44
yanıtYanıtla
FETTULLAHIN KOYUNLARI:

SELVİ NE UĞRAŞIYON BUNLARLA, CEMAAT CHP, Yİ REHİN ALDI NE İSTERSE YAPTIRIYOR, KENDİ VEKİLİDE SÖYLEDİ, BUNLAR FETTULLAHA BİAT ETTİLER, HER TÜRLÜ MELANET GELİR BUNLARDAN

30
26
yanıtYanıtla
AlamancımobilWeb@haberler.com:

chpndin düsmanlıgı yapıyor, akp de dini istismar ediyor kullanıyor. Al birini vur ötekine. Ama bi konuda anlasıyorşar o da cözüm sürecı yanı türkiyeyi bölme süreci.

30
18
yanıtYanıtla
69 HESAP SORAN-DÜŞÜNEN VATANDAŞ..:

SELVİNİN DURUMU AYNEN ''''KÜÇÜK ENİŞTE'''' REPLİĞİYLE AÇIKLANIR. YETERSİZ HOROZLANMA SENDROMU ANLAYACAĞINIZ. O''''SAYIN ÖCALAN''''LAFI DA ONA BİR ÖMÜR YETECEK SABIKA KAYDIDIR. YALAKALIK, ÇOK PİS HASTALIKTIR ZİRA. . .

31
11
yanıtYanıtla
Vatandaş.:

Abdülkadir selvi zihniyetinde olan kişiler yüzünden bundan böyle oyumu 7 Haziran''da MHP''ye vereceğim. Daha önceki seçimlerdeki AKP''ye vermiş olduğum oylar haram olsun.

28
12
yanıtYanıtla
ufuk:

helal olsun Aykut beye ağzının payını vermiş selvi senin varya. . . . .

33
6
yanıtYanıtla
Tüm 102 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title