Haberler

CHP'li Adaylar Seçim Çalışmalarını Anlattı

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Milletvekili Adayları Düzenledikleri Basın Toplantısıyla, Medya Mensuplarına Seçim Sürecinin Başlamasından Bu Yana Yaptıkları Çalışmaları Anlattı.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) milletvekili adayları düzenledikleri basın toplantısıyla, medya mensuplarına seçim sürecinin başlamasından bu yana yaptıkları çalışmaları anlattı.

İzmir Kent Arşivi Müzesi'nde düzenledikleri toplantıyla bir haftalık seçim çalışmalarını basın mensuplarına anlatan CHP İzmir milletvekili adayları, halkın ilgisinden çok memnun olduklarını dile getirdi. Düzenlenen toplantıda bir konuşma yapan CHP İzmir İl Başkanı Zikri Dursun, "Seçim propagandasının başlangıcından beri milletvekili adaylarımız büyük bir özveri ile çalışmaktadırlar. Bir hafta içerisinde halktan büyük destek aldığımızı gördük. Bu bir haftada sekizerli gruplar halinde çalıştık. Ancak

bundan sonraki dönemde üçerli gruplar halinde daha yerel bir çalışma uygulayacağız. Adaylarımızın çalışmaları son sürat ve azimlilikle devam etmektedir. Bu arada çalışmalarımızın olumlu veya olumsuz noktalarını siz değerli basın mensuplarının aracılığıyla takip ediyoruz. Bundan dolayı da sizlere çok teşekkür ediyoruz" dedi.

Düzenlenen toplantıda basın mensuplarına kahvaltı ikram edilirken, adaylar, basın mensuplarıyla seçim çalışmaları hakkında birbebir söyleşi yaptı.

(KA-YK-İB-ÖK-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title