Haberler

CHP, Kuşadası Belediye Başkanlığı İçin Aday Çıkarma Kararı Aldı

Kuşadası'nda Yaşanan Belediye Başkanlığı Krizi AK Parti'nin Ardından CHP Tarafından Düzenlenen Toplantıda Masaya Yatırıldı. CHP Kuşadası İlçe Teşkilatı, Eksik Askerlik Hizmeti Nedeniyle Yeniden Silah Altına Çağrılan Fuat Akdoğan'ın Yerine Meclis Üyeleri Arasından Yapılacak Belediye Başkanlığı Seçimi İçin Aday Çıkarma Kararı Aldı.

Kuşadası'nda yaşanan belediye başkanlığı krizi AK Parti'nin ardından CHP tarafından düzenlenen toplantıda masaya yatırıldı. CHP Kuşadası ilçe teşkilatı, eksik askerlik hizmeti nedeniyle yeniden silah altına çağrılan Fuat Akdoğan'ın yerine meclis üyeleri arasından yapılacak belediye başkanlığı seçimi için aday çıkarma kararı aldı.

CHP Kuşadası ilçe merkezinde ilçe başkanı Avukat Nail Özazman başkanlığında gerçekleştirilen toplantıya CHP'nin Kuşadası Belediye Meclis Üyeleri Murat Yakar, İlhan Aygüneş, Ahmet Ekmekçi ve Gürol Turhan ile ilçe yönetim kurulu üyeleri katıldı. Yaklaşık 3 saat süren toplantı sonunda yasal süreç içerisinde belediye meclis üyeleri arasından yapılacak olan belediye başkanlığı seçimi için aday çıkarılmasına karar verildi. Kuşadası Belediyesi Meclis Üyesi CHP'li Murat Yakar, CHP grubu olarak yasal süreç

içerisinde belediye başkan adayı çıkarma kararı aldıklarını söyledi.

Kuşadası'nda son 3.5 yıl içerisinde belediye meclisinde çok ciddi kararlar almalarına rağmen Akdoğan'ın bunları uygulamadığını öne süren Yakar, "Akdoğan 3.5 yıldır Kuşadası'nı çok kötü yönetti. Şimdi önümüze böyle bir tablo ile karşı karşıyayız. Kuşadası'nın kaybedecek bir günü bile yok. Meclis içerisinden seçilecek kişi kim olursa olsun meclisi kucaklayan, tüm meclis üyeleriyle ciddi bir konsensüs içerisinde görev dağılımı yaparak Kuşadası'na hizmet etmelidir. Kuşadası'na hizmet için tüm meclis üyeleri

sağduyulu ve ortak hareket etmelidir. Tabiki her siyasi parti kendi adayını çıkaracaktır ve iddialı olacaktır. Tüm meclis üyelerinin aday olma hakkı vardır. Ben aday değilim ancak biz CHP gurubu olarak tek aday çıkaracağız ve hem destek verip, diğer meclis üyelerinden de destek isteyeceğiz" dedi.

(ZH-SN-SN-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

Haberler

Bakmadan Geçme

Hangi renkleri karıştırırsak kırmızı olur? Kırmızı rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Hangi renkleri karıştırırsak mor olur? Mor rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Fuşya rengi nasıl elde edilir? Fuşya hangi renklerin karışımı ile yapılır? Turuncu nasıl elde edilir? Turuncu hangi renklerden oluşur, guaj boya ile nasıl yapılır? 5 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 5 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 5 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 5 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 5 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Kahverengi nasıl elde edilir? Guaj ve akrilik boya ile kahverengi nasıl yapılır? 6 Mayıs Pazartesi 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 6 Mayıs burç yorumları nedir? Real Madrid şampiyon mu oldu? 2024 İspanya La Liga şampiyonu kim oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title