Haberler

CHP, Köşk İçin 8 İsim Üzerinde Yoğunlaştı

Güncelleme:

CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, sanatçı ve aydınlarla buluştu. Toplantıda cumhurbaşkanlığı için 8 isim gündeme geldi.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve kurmaylarıyla buluşan aydınlar, Çankaya adaylığı için sekiz isim önerdi. İsimlerin arasında Baykal'dan Kesici'ye, Büyükerşen'den Aysel Çelikel'e uzanan geniş bir yelpaze var.

TARİF ÜZERİNDE BİRLEŞTİLER

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile bu sabah buluşan 80 aydın, Çankaya adaylığı için görüş ve önerilerini dile getirdi. Toplantıda, Cumhurbaşkanı adayının "birleştirici - kucaklayıcı ve ayrışmaya son veren bir isim'' olması gerektiği ifade edildi. Sanatçı ve aydınlar, bu tarif üzerinde uzlaştı.

8 İSİM GÜNDEME GELDİ

Gerçek Gündem'in haberine göre; Sırasıyla söz alan aydınlar, CHP'nin nasıl bir adayla kamuoyunun önüne çıkması gerektiğini ayrıntılarıyla anlattı. Aydınlar, "Çankaya adayı kutuplaşmayı bitiren bir anlayışa sahip olmalı'' dedi. Toplantıda, Çankaya adaylığı için, Yılmaz Büyükerşen, Deniz Baykal, İlber Ortaylı, Hikmet Çetin, Rıza Türmen, İlhan Kesici, Yekta Güngör Özden ve Aysel Çelikel'in ismi gündeme geldi. Sanatıç ve aydınlar, yukarıdaki isimleri toplantıda dile getirdi.

Kaynak: Haberler.Com / Güncel

Kemal Kılıçdaroğlu İlhan Kesici Deniz Baykal Çankaya Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Mesut Komiser döndü mü? Şevket Çoruh Arka Sokaklar'a geri döndü mü? Indiana Pacers vs Milwaukee Bucks NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 27 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Gaddar 65. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Kızılcık Şerbeti 61. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Yalı Çapkını 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Yalı Çapkını yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Arka Sokaklar 673. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Ateş Kuşları 53. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kara Ağaç Destanı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Kara Ağaç Destanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! Survivor 2024 Anlat Bakalım kim kazandı? 26 Nisan Cuma Anlat Bakalım ödülü ne oldu, hangi takım kazandı? Survivor Bil Bakalım'ı kim kazandı, kaç kaç bitti? 26 Nisan Cuma Survivor Bil Bakalım ödülü ne, hangi takım kazandı? Arka Sokaklar CANLI izle! 26 Nisan Cuma KANAL D Arka Sokaklar yeni bölüm full HD canlı yayın izle!
500

Yorumlar (34)

Türkiye Aslanlari:

Benim Adayim RECEP TAYYiP ERDOGAN...

28
10
yanıtYanıtla
BIR ESKI AKP LI:

BEGENMEYEN SARA HASTASI DELI TAYYIBE OYUNU VERSIN ONUNU TUTAN YOK FAKAT HERYERDE AYNI CIRKEFLIGI YAPMAKTAN UTANMIYORSUNUZ NE AR BIRAKTINIZ NDE HAYA HERYRDE EDEPSIZLIK

7
17
yanıtYanıtla
Mustafa:

Butun pili bitikleri toplamis yanina yine

16
6
yanıtYanıtla
işin özü:

CHP, MHP boşuna uğraşıyor, AKP istesin IşİD başkanını bile koysa, sokaktaki Ahmet'' i de koysa cumhurbaşkanı AKP den seçilecek.

15
6
yanıtYanıtla
RTE:

Dedikleri tarife uyan isim var zaten RTE

16
3
yanıtYanıtla
KURBAN:

meral Büyükerşen olursa süper olur

8
5
yanıtYanıtla
savaş:

anlaşılan siz tayibi aday gösteriyorsunuz hala adayını bulamamış belirleyememiş kimden emer alıyorsunuz açıklasanız bi

7
3
yanıtYanıtla
A.mehmetaydin466@msn.com:

Tarikan tam idal aday hem kominst hem hain:))

6
4
yanıtYanıtla
mahmut aydın:

al birini vur öbürüne hangisi türkiyenin kalkınma ve milli gelire faydası olmuş hepsi bu ülkenin kaymağını yiyen .....

6
2
yanıtYanıtla
baba ali:

BUNLAR BİRLEŞTIRICI İSİM ÖYLEMİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİ

6
1
yanıtYanıtla
Tüm 34 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title