Haberler

CHP Kayseri İl Başkanlığına Siyah Çelenk Bırakılması

CHP Kayseri İl Başkanı Feyzullah Keskin, il binası önüne siyah çelenk ile poşet içerisinde kaset, acı biber ve CD bırakılmasına ilişkin, "Bizler, protesto ve eylem kültürüne karşı değiliz ama karanlıklar içerisinde korkakça yapılan işin protestoyu veya eylemi aştığını, bu tür davranışları zavallı, aciz, iki ayaklı canlıların kendi yapılarının bir göstergesi olarak görüyoruz" Keskin, il teşkilatında düzenlediği basın toplantısında, olayı gerçekleştirenler adalet önünde hesap verene kadar takipçisi olacaklarını söyledi.

CHP Kayseri İl Başkanı Feyzullah Keskin, il binası önüne siyah çelenk ile poşet içerisinde kaset, acı biber ve CD bırakılmasına ilişkin, "Bizler, protesto ve eylem kültürüne karşı değiliz ama karanlıklar içerisinde korkakça yapılan işin protestoyu veya eylemi aştığını, bu tür davranışları zavallı, aciz, iki ayaklı canlıların kendi yapılarının bir göstergesi olarak görüyoruz"

Keskin, il teşkilatında düzenlediği basın toplantısında, olayı gerçekleştirenler adalet önünde hesap verene kadar takipçisi olacaklarını söyledi.

Yapılan saldırılara karşı mücadelelerine tereddüt etmeden devam edeceklerini belirten Keskin, şunları kaydetti:

"Binamızın bulunduğu sokağın girişine gelen yaklaşık 20 kişilik grup, çirkin, ahlaksız bir saldırı düzenlemiştir. Bizler, protesto ve eylem kültürüne karşı değiliz ama karanlıklar içerisinde korkakça yapılan işin protestoyu veya eylemi aştığını, bu tür davranışları zavallı, aciz, iki ayaklı canlıların kendi yapılarının bir göstergesi olarak görüyoruz. Karanlıkları seven bu aciz, korkak ve ahlaksızlar şunu iyi bilsinler ki hiçbir karanlık ve faşist güç CHP'yi korkutarak onurlu mücadelesini ve duruşunu saptıramayacaktır. O zavallı iki ayaklı canlılar ve onların tasmalarını tutanlara sesleniyorum; Yüreğiniz ve cesaretiniz varsa biz Cumhuriyet Halk Partililer buradayız. Bizler tarih boyunca yapılan bütün saldırılara rağmen dik duruşumuzdan ve ilkelerimizden hiç sapmadık. Zavallı, korkak ve ahlaksızlar bunun hesabını adalet önünde verene kadar da takipçisi olacağız. Çalışmalarda olayı gerçekleştiren iki ismi belirledik. Soruşturma devam ettiği için açıklamıyoruz."

CHP Kayseri Milletvekili Çetin Arık da eylemi gerçekleştirenlerin kandırılmış ve karanlıklı zihniyetler olduğunu savundu.

" Cumhuriyet Halk Partisi'nin önüne zifiri karanlıkta geldiniz, çelenginizi koydunuz. Zifiri karanlıkta koydunuz, çünkü siz karanlık insanlarsınız. Keşke aydınlıkta koysaydınız da Cumhuriyet Halk Partisi'nin ışığından siz de aydınlanabilseydiniz" diyen Arık, şöyle devam etti:

"Evvelsi gün birkaç çapulcu burada partimize çirkin bir saldırı yaptı. Biz bu çirkin saldırıyı lanetliyoruz, kınıyoruz. Keşke gündüz gelseydiniz de size çay ısmarlayıp ülkenin çıkmazında Türkiye'nin Cumhuriyet Halk Partisi'ne ihtiyacı olduğunu anlatabilseydik. Ama siz buna cesaret edemediniz. Çünkü zihniniz karanlık, onun için karanlığı seçtiniz."

Kaynak: AA / Güncel

Cumhuriyet Halk Partisi Feyzullah Keskin Çetin Arık Kayseri Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title