Haberler

CHP İzmir İl Yönetim Kurulunda Görev Dağılımı

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İl Yönetim Kurulunda görevlendirmeler yapıldığı bildirildi.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İl Yönetim Kurulunda görevlendirmeler yapıldığı bildirildi.

CHP İl Başkanı Alaattin Yüksel, açıklamasında, partiyi hep beraber, birlik ve demokrasi içinde yöneteceklerini belirterek, görevlendirme kararlarının oy birliğiyle alındığını ifade etti.

Buna göre, Birgül Değirmenci'nin il sekreteri, Okan Karlıdağ'ın mali ve idari işlerden sorumlu başkan yardımcısı, Asuman Ali Güven'in örgüt ve örgüt yönetiminden sorumlu başkan yardımcısı, Hatice Tatlı'nın il eğitim sekreteri ve Salih Özçifçi'nin bilişimden sorumlu başkan yardımcısı olduğunu kaydeden Yüksel, diğer başkan yardımcılığı görevine getirilecek kişinin ise sonraki toplantıda belirleneceğini aktardı.

Bu arada, ilk toplantısını gerçekleştiren CHP İl Disiplin Kurulunda, Galip Dinçer Cengiz il disiplin kurulu başkanı, Bahar Gürsul disiplin kurulu sekreteri ve Ahmet Cengiz de başkan yardımcısı seçildi.

Kaynak: AA / Politika

Cumhuriyet Halk Partisi Alaattin Yüksel Ahmet Cengiz Politika Haberler

Bakmadan Geçme

Ben Bu Cihana Sığmazam final mi yaptı? Ben Bu Cihana Sığmazam neden bitiyor, 2. sezon devam edecek mi? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli nedir? Yeni müfredatta neler var, hangi konular müfredattan çıkarıldı?? İntegral kaldırıldı mı? İntegral müfredattan çıkarıldı mı? Adana Demirspor Galatasaray maçı CANLI izle! 26 Nisan Adana Demirspor GS maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Mesut Komiser döndü mü? Şevket Çoruh Arka Sokaklar'a geri döndü mü? Indiana Pacers vs Milwaukee Bucks NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 27 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Gaddar 65. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Kızılcık Şerbeti 61. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Yalı Çapkını 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Yalı Çapkını yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Arka Sokaklar 673. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Ateş Kuşları 53. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title