Haberler

CHP İzmir İl Gençlik Kollarından Cumartesi Annnelerine Destek

Güncelleme:

İzmir'de, CHP İl Gençlik Kolları üyeleri, Cumartesi annelerinin adalet arayışındaki 500. hafta etkinliğine adliye binasına yürüyerek destek verdi.

İzmir'de, CHP İl Gençlik Kolları üyeleri, 'Cumartesi annelerinin adalet arayışındaki 500'üncü hafta' etkinliğine adliye binasına yürüyerek destek verdi. Gençlerle birlikte İzmir Milletvekili Musa Çam da yürüdü.

CHP Gençlik kolları üyeleri, 'Cumartesi annelerinin adalet arayışındaki 500'üncü hafta' etkinliğine destek vermek için adliye girişinde toplandı. Yaklaşık 200 kişi, slogan atıp bina girişine kadar yürüdü. Burada açıklama yapan Gençlik Kolları Başkanı Sinan Sarıküse, ülkedeki adaletsizliklere karşı adaletin ve vicdanın sesi olmak için toplandıklarını söyledi. "Bizler, bugün, 'Oğlumun kemiklerini bulsam koynumda taşıyacağım, çünkü oğlumu çok özledim' diyen anaların cumartesi annelerinin sesi olmak için buradayız. Aslında, onlar umuda oturuşunu bundan 1013 hafta önce 27 Maıs 1995 yılında başladılar. Biz CHP ve İzmir gençliği olarak, 500 haftadır bu onurlu mücadelenin yanındayız. Mücadelemiz gerçeklerle yüzleşmekten kaçan AKP siyasetine ve adaletine karşı olan onurlu bir mücadaledir. İnanıyoruz ki bu mücadele, ülkemizi daha demokratik ve özgürlükçü konuma getirecektir" dedi.

CHP İzmir Milletvekili Musa Çam da gençlik kolları üyelerine destek verdi. Basın açıklamasının ardından gençler ve Çam, adliye binasının merdivenlerinde bir süre oturarak protestolarını sürdürdü. - İzmir

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Musa Çam İzmir Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 26 Nisan Cuma Survivor yeni bölüm! Müfredat değişiyor mu? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne demek? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli nedir? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne zaman başlayacak? Sağlık Bakanlığı 36 bin personel alımı başvuru tarihi ne zaman? #127973 Sağlık Bakanlığı sözleşmeli personel başvuru şartları neler? YEMEKTEYİZ 26 Nisan yarışmacısı Durmuş kimdir? Durmuş Çetin kaç yaşında, nereli? Tavuğa ihracat yasağı mı geldi? Tavuğa neden ihracat yasağı geldi, sebebi ne? Tavuğa neden ihracat yasağı getirildi? İhracat yasağı ile ilgili Ticaret Bakanı ne söyledi? Kırım Kongo Kanamalı Ateşi (KKKA) belirtileri ne? KKKA nasıl bulaşır, nasıl önlenir, ne yapılmalı? 26 NİSAN YEMEKTEYİZ CANLI İZLE #128105 Yemekteyiz'de bugün kim yarışacak? Yemekteyiz hangi kanalda, saat kaçta? Samet Akaydın Fenerbahçe'ye geri mi dönüyor? Samet Akaydın Fenerbahçe'ye mi gelecek? ADANA DEMİRSPOR- GALATASARAY MAÇI CANLI İZLE Adana Demirspor- Galatasaray maçı canlı (HD) izleme linki! Cuma namazı kaçta bitiyor? Cuma namazı ne zaman biter, saat kaçta bitiyor? ADANA DEMİRSPOR- GALATASARAY maçı ne zaman? #9917 Maç saat kaçta, hangi kanalda? Survivor Nefise kaza mı geçirdi, ne oldu? Survivor Nefise'nin son durumu ne? 23 Nisan'daki Dilan Polat gösterisine soruşturma başlatıldı mı? Dilan Polat taklidi için bakanlık harekete geçti!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title