Haberler

CHP Grup Başkanvekili Hamzaçebi Sungurlu'da

CHP Grup Başkanvekili Mehmet Akif Hamzaçebi, Çorum'un Sungurlu ilçesinde partisince düzenlenen birlik mitingine katılarak vatandaşlara seslendi.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Grup Başkanvekili Mehmet Akif Hamzaçebi, Çorum'un Sungurlu ilçesinde partisince düzenlenen 'Birlik' mitingine katılarak vatandaşlara seslendi.

Hamzaçebi, burada yaptığı konuşmada CHP Sungurlu Belediye Başkan Adayı Cemil Çobaner'e destek istedi. Baktat Tesisleri'nde partililerince karşılanan Hamzaçebi uzun araç konvoyuyla seçim bürosu önüne geldi. Seçim bürosu önünde düzenlenen mitinge çok sayıda partili katıldı.

Hamzaçebi konuşmasında, "Her parti seçim sonunda balkona çıkar balkon konuşması yapar. Başbakan bu sefer 30 Mart'ta çıkacak balkon bulamayacak. 30 Mart'ta o balkonlara millet çıkacak ve zafer milletin olacak" dedi. CHP olarak milletin iradesine sadece öncülük ettiklerini dile getiren Hamzaçebi, milletin gücüyle 30 Mart akşamı verdikleri mücadeleyi zafere ulaştıracaklarını belirtti.

AK Parti'nin "Ben lafa değil icraata bakarım" sloganını eleştiren Hamzaçebi, "Bu bir yerel seçim. Sungurlu'da Sungurlu Belediye Başkanı'nı seçeceğiz. Ama Türkiye'nin neresine gidersek gidelim Sayın Başbakan'ın afişlerini görüyoruz. Her yerde hangi icraatı yaptığını ortaya koyuyor. 'Ben lafa değil icraata bakarım' diyor. Çok doğru söylüyor. Biz de lafa değil icraata bakıyoruz. Yıl 2002, ekonomik krizden çıkılmış. Çiftçimiz 4 kilo buğdayla 1 litre mazot alabiliyordu. Yıl 2014 çiftçimiz 7 kilo buğdaya 1 litre mazot alabiliyor. Evet biz lafa değil icraata bakıyoruz" şeklinde konuştu.

Hamzaçebi, konuşmasına şöyle devam etti:

"Sungurlu'ya kimler hizmet ettiyse bu zamana kadar hepsine teşekkür ederiz. Ama görüyorum ki Sungurlu'nun çözülmesi gereken daha çok sorunu var. Güzel bir yönetimiyle, saydam bir yönetim anlayışıyla Sungurlu'yu alıp ileri götürecek bir yönetim lazım Sungurlu'ya. Sungurlu'nun konumu bakımından göç vermesini kabul edemeyiz. Sungurlu kan kaybediyor. Sungurlu'nun kan kaybını inşallah Cemil kardeşim durduracak. Ben Cemil Çobaner kardeşime sonuna kadar güveniyorum ve sizlere emanet ediyorum. Cumhuriyet Halk Partisi onun arkasındadır." - ÇORUM

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

Cumhuriyet Halk Partisi Mehmet Akif Hamzaçebi Sungurlu Çorum Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli nedir? Yeni müfredatta neler var, hangi konular müfredattan çıkarıldı?? İntegral kaldırıldı mı? İntegral müfredattan çıkarıldı mı? Adana Demirspor Galatasaray maçı CANLI izle! 26 Nisan Adana Demirspor GS maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Mesut Komiser döndü mü? Şevket Çoruh Arka Sokaklar'a geri döndü mü? Indiana Pacers vs Milwaukee Bucks NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 27 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Gaddar 65. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Kızılcık Şerbeti 61. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Yalı Çapkını 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Yalı Çapkını yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Arka Sokaklar 673. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Ateş Kuşları 53. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kara Ağaç Destanı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Kara Ağaç Destanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title