Haberler

CHP Gökçebey İlçe Yönetimi İstifa Etti

Güncelleme:

Gökçebey İlçe Başkanı, İhsanoğlu'nun Cumhurbaşkanı adayı gösterilmesine tepki olarak 7 yönetim kurulu üyesiyle birlikte istifa etti.

Zonguldak'ta CHP Gökçebey İlçe Başkanı Cebecioğlu, Ekmeleddin İhsanoğlu'nun Cumhurbaşkanı adayı olarak gösterilmesine tepki olarak 7 yönetim kurulu üyesiyle birlikte görevinden istifa etti.

İSTİFA SEBEBİNİ AÇIKLADI

Geçen yıl 4 Temmuz'da göreve gelen Cebecioğlu, istifa dilekçesini partisine gönderdiği söyledi. CHP'nin laik ve demokratik bir parti olduğunu ifade eden Cebecioğlu, "Bugün gelinden noktada, bizlere siyasal İslamcı bir seçenek sunulmaktadır. CHP ilçe başkanı olarak onaylamadığım bu adaya halktan destek istemem olanaksızdır. Cumhurbaşkanlığı seçimi sürecinde çalışmayacağım için görevimden istifa ediyorum." dedi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Ekmeleddin İhsanoğlu Zonguldak Gökçebey Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 26 Nisan dün gece deprem mi oldu? 36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (43)

sonmez:

herhalde akp ye gececekler koseyi donmek icinorda olursan hirsizlik yapana gozyumuyorlar ya yakinda bir torba yasada hirsizlarin afi icin cikacak bakin gorun

5
34
yanıtYanıtla
Admben:

Edersen et ulan tamamen senin istediğini aday koysa nasıl birleşecek mhp ile? güle güle bir dahada gelme

8
22
yanıtYanıtla
ALPEREN:

Erdoğan Türkiye''yi bölmüyor aksine birleştiriyor. Baksanıza kimler kimlerle birleşti Çatı baca ayağına. 10 yıl önce deseler buna kim inanırdı :))

15
10
yanıtYanıtla
BENCEgerekliyorum@hotmail.com:

10 yıl önce devlet pkk ile masaya oturacak deselerdi vallahi ben de inanmazdım.

yanıt0
yanıt0
alara:

adam onurlu davranmış, diğer teşkilatlarda çalışır görünüp çalışmayacaklar, ama bu en azından çalışmayacağını söyleyip istifa etmiş

22
1
yanıtYanıtla
muğlalı:

çok doğru söylemiş ilçe başkanı...hristiyan yada yada yahudi olsaydı ozaman olurdu...chp zihniyetinin kısaca özeti bu..

16
5
yanıtYanıtla
duran emmi:

daha durun siz akpden genel baskan sececekler bu chpliler

17
3
yanıtYanıtla
ANTEPLİ.V:

Bu CHP DE birlik yok sen beğendin ben beğenmiyorum zihniyeti oldukça bir baltaya sap olamıyorlar Ankara belediye seçimini bu zihniyet kayıp ettirdi

14
6
yanıtYanıtla
herhangibirim@m.m:

Dogru söylüyorsun arkadaşım. Akp dekiler gibi bir çobanın peşinden bir koyun sürüsü gitmiyor CHP de.

yanıt0
yanıt0
engim:

akp 1 tane alevi cumur adından bahsedebilirmi acaba gerici yobazlar..boş yorum atıp durun

8
7
yanıtYanıtla
Tüm 43 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title