Haberler

CHP Geyikli Belde Başkanı Tezel Görevinden İstifa Etti

CHP'nin Ezine ilçesi Geyikli Belde Başkanı İsmail Tezel, görevinden istifa etti.

CHP'nin Ezine ilçesi Geyikli Belde Başkanı İsmail Tezel, görevinden istifa etti.

Tezel, AA muhabirine yaptığı açıklamada, istifa dilekçesini Ezine İlçe Başkanlığına verdiğini söyledi.

Görevini 5 yıldır sürdürdüğünü anımsatan Tezel, "Bu süre zarfında partimizin beldemizde başarılı olabilmesi için ben, yönetim kurulu ve partili üyelerimiz çok çalıştık. Geçtiğimiz yerel seçimlerde de 41 yıl sonra rahmetli babam Hasan Suphi Tezel'in belediye başkanlığından sonra Geyikli'de belediye başkanlığını kazanma başarısını gösterdik." dedi.

Tezel, seçimleri kazanmalarının ardından gerek parti içinde, gerekse beldede onaylamadığı bazı olumsuz olayların yaşandığını ifade ederek, "Belediye Başkanı Ercan Yılmaz'ın parti içindeki bazı baskıcı ve fevri tavırlarından dolayı örgütte bazı kırılmalar ve kırgınlıklar oluşmaya ve yaşanmaya başlandı.

Ben, yönetimim ve bazı Belediye Meclisi üyesi arkadaşlarım bunları gidermek için köprü olmaya çalıştıksa da herhangi bir sonuç alamadık." diye konuştu.

Bu nedenlerden dolayı partisinin Geyikli'de daha fazla zarar görmemesi ve yıpranmaması için belde başkanlığı görevinden istifa ettiğini dile getiren Tezel, şunları kaydetti:

"Benimle birlikte, Belediye Meclisi 1. sıra yedek üyesi arkadaşım Mehmet Çalıkoğlu da görevinden istifa etmiştir.

Ancak istifa etsem dahi ilerleyen zamanda partime her zaman destek vermeye devam edeceğim. Ümidim bu istifamla Geyikli'deki sıcak siyasetin sakinleşerek, huzurlu bir ortamın oluşması. Görevim esnasında ve seçim süreci ile diğer bütün çalışmalarımızda hep yanımızda olan, destek veren, gece gündüz demeden hiçbir beklenti içinde olmadan yüreğini ve emeğini koyarak çalışan, her türlü başarımızda emeği olan yönetimime, partililerimize teşekkür ediyorum."

Kaynak: AA / Politika

İsmail Tezel Geyikli Ezine Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title