Haberler

CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu'na Tepki

AK Parti Yozgat Kadın Kolları üyeleri, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a hakaret ettiği gerekçesiyle CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na tepki gösterdi.

Ak Parti Yozgat Kadın Kolları üyeleri, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a hakaret ettiği gerekçesiyle CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na tepki gösterdi.

Kadın Kolları Başkanı İhsaniye Altunok, Cumhuriyet Meydanında gazetecilere yaptığı açıklamada, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a karşı söylediği sözler nedeniyle CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na tepki gösterdiklerini söyledi.

Kılıçdaroğlu'nun partisinin 35. Olağan Genel Kurultayı ve ardından grup toplantısında ülke siyasetinin geleceği açısından son derece talihsiz açıklamalarda bulunduğunu ifade eden Altunok şöyle konuştu:

"Yüzde 52'lik oy oranıyla, milyonların desteğiyle, Türkiye Cumhuriyeti'nin ilk seçilmiş Cumhurbaşkanına yapılan hakaret ile sadece ona oy verenler rencide edilmemiştir. Onun şahsında yüce devletimiz, aziz milletimiz ve bin yıllık kadim devlet geleneğimiz ağır hakaretlere maruz kalmıştır. Türkiye Cumhuriyetini ve vatandaşlarını yani cumhuru en üst noktada temsil eden yüce değerimize saldırı asla kabul edilemez. Bu üslubuyla Sayın Kılıçdaroğlu, Cumhuriyet Halk Partisinin kuruluş değerleri olan, altı okun maddelerini de ayaklar altına almıştır. Hakaret ederken kullandığı, namus ve şeref' kavramlarının halkımız için ne kadar hassas değerler olduğunu, bu ülkede siyaset yapan her sorumlu insan bilir."

Altunok, geçtiğimiz günlerde AK Parti Yozgat teşkilatı olarak, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu hakkında Yozgat cumhuriyet Savcılığına suç duyurusunda bulunduklarını sözlerine ekledi.

Kaynak: AA / Politika

Recep Tayyip Erdoğan Kemal Kılıçdaroğlu AK Parti Yozgat Politika Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title