Haberler

CHP Genel Başkan Yardımcısı Tekin Bilecik'te

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkan Yardımcısı Gürsel Tekin, çeşitli ziyaretlerde bulunmak üzere Bilecik’e geldi.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkan Yardımcısı Gürsel Tekin, çeşitli ziyaretlerde bulunmak üzere Bilecik'e geldi.

İlk olarak kentin ilçelerini dolaşan Tekin, Osmaneli, Bayırköy ve Vezirhan'da partililerle buluştu. Gürsel Tekin, Bayırköy'e ve Vezirhan'a İstanbul'dan kardeş şehir sözü verdi. Daha sonra Bilecik Merkez CHP Seçim Koordinasyon Merkezi açılışına katılan Tekin, 30 Mart'ta gerçekleşecek yerel seçimler ile Türkiye'nin geleceğinin tayin edileceğini belirtti.

Tekin, "Bu seçim sadece belediye başkanı seçimi değil. Çocuklarınız ve Türkiye'nin geleceğini tayin edeceksiniz. İnternet yasağı nedir peki? Neden bu kadar acele ediyorlar? Sayın Başbakan siz hangi yasakları getirirseniz getirin, önümüzdeki günlerde yaptığınız hiçbir kirli işlerinizi kapatamayacaksınız. CHP'ye oy verelim ki bütün yasakları kaldıralım. CHP'ye oy verelim ki, özgür basın olsun. Özgür basın olursa her şeyi görürsünüz" dedi.

Seçim Koordinasyon Merkezinin açılışı yapıldıktan sonra basın mensuplarının seçim güvenliği ile alakalı soruya cevap veren Tekin, "2 bakanlık çok önemlidir. Bir tanesi Adalet Bakanlığıdır, bir tanesi de Güvenlik Bakanlığıdır. Yani demokraside vazgeçilmez temel iki Bakanlık, birisi Adaleti dağıtacak bir tanesi de yurttaşların güvenliğini sağlayacak. Son dönemlerdeki uygulamalara baktığımızda bu bakanlar ne yazık ki böyle bir güven ortamında olmadığını hepimiz biliyoruz. Neyle meşgul bu bakanlar? Daha çok bu kirli işlere bulaşmış, 76 milyon yurttaşımızın parasını çalmış, insanları korumak ve onları kurtarmakla korumakla mükellef. Şimdi böylesi güvensiz bir ortamda bu uygulamaları gördüğümüzde 56 milyon seçmenin yüreğinin güvencesi bu iki bakanda olacaktır. Ben bu iki bakanın son dönemdeki uygulamalarını Türkiye'nin vicdanına bırakmak istiyorum" diye konuştu.

Program esnaf ziyaretinin ardından sona erdi. - BİLECİK

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

Cumhuriyet Halk Partisi Gürsel Tekin Osmaneli Türkiye Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title