Haberler

CHP Genel Başkan Yardımcısı Günaydın Açıklaması

"31 Mart sabahı zaferle çıkacağımıza inanıyorum"

CHP Genel Başkan Yardımcısı Gökhan Günaydın, "31 Mart sabahı zaferle çıkacağımıza inanıyorum" dedi.

Günaydın, Mudanya ilçesinde, Mütareke Meydanı'nda toplanan vatandaşlara hitaben yaptığı konuşmada, yerel seçimlerde, partisinin Bursa ve Mudanya'daki adaylarına destek istedi.

Mudanya'nın, Türkiye Cumhuriyeti'nin kuruluşunda bağımsızlığa giden yolda önemli bir durak olduğunu vurgulayan Günaydın, "Burasının ülke için, tarihimiz için ne denli önem taşıdığını biliyoruz. Görüyorum ki bu meydandakiler birlik, beraberlik içinde. 31 Mart sabahı zaferle çıkacağımıza inanıyorum" ifadesini kullandı.

Günaydın'a, CHP Bursa Milletvekilleri Sena Kaleli, Aykan Erdemir ve İlhan Demiröz, Bursa İl Başkanı Metin Çelik, Bursa Büyükşehir Belediye Başkan adayı Necati Şahin, Nilüfer Belediye Başkanı ve adayı Mustafa Bozbey, Mudanya Belediye Başkan adayı Hayri Türkyılmaz ile Mudanya İlçe Başkanı Hüseyin Ihlamur eşlik etti.

Daha sonra beraberindekilerle İznik ilçesine geçen ve belediyeye ait çay bahçesinde vatandaşlara seslenen Günaydın, bu coğrafyanın, 4 medeniyetin önemli bir şehri olduğunu belirtti.

İznik'te belediye başkanlığı seçimini kazanacaklarına inancının tam olduğunu anlatan Günaydın, şöyle konuştu:

"2014 yerel seçimleri, Türkiye'nin kaderini belirleyip AK Parti diktasının sonunu getirecektir. CHP, nerede sorun varsa üzerine gitmiştir. Sayın Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu, '5 lira olan mazotu 1,5 lira yapacağız' dedi. Ardından Başbakan, 'Bunu nasıl yapacaklar? Kaynak nereden bulacaklar?' diye karşılık verdi. Bu ülkede 13 milyon emekli vatandaşımız var. Sayın Genel Başkanımız dedi ki 'İntibak yasası çıkaracağız. Tarımı, sanayiyi kalkındıracağız. Halkla paylaşacağız. Çaldığına, çırptığına el koyup dağıtacağız.' İşte kaynağımız bu. Böyle yapacağız. Karadeniz'den başladık, Doğu'ya oradan Ege'ye, oradan Marmara'ya gittik. Sürekli halkla konuşuyoruz. Açığımız yok, eksiğimiz yok, hatamız yok, Allah'tan başka kimseden korkumuz yok. Türkiye'nin birleştirici gücü CHP'nin etrafında herkesi birlik olmaya çağırıyoruz." - Bursa

Kaynak: AA / Politika

Mudanya İznik Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title