Haberler

CHP Genel Başkan Yardımcısı Bingöl Muğla'da

CHP Genel Başkan Yardımcısı Tekin Bingöl, Türkiye'nin ailelere, şirketlere ve şahıslara emanet edilemeyecek kadar kutsal bir ülke olduğunu belirtti.

CHP Genel Başkan Yardımcısı Tekin Bingöl, Türkiye'nin ailelere, şirketlere ve şahıslara emanet edilemeyecek kadar kutsal bir ülke olduğunu belirtti.

Muğla'nın Bodrum ilçesinde 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla CHP İlçe Başkanlığınca Heredot Kültür Merkezi'nde düzenlenen geceye katılan Bingöl, yaptığı konuşmada, Türkiye'nin birçok il ve ilçelerinde Cumhuriyet Bayramı'nın kutlanacağını söyledi.

Kutlamalar kapsamında Meclisten Anıtkabir'e yürüyeceklerini ifade eden Bingöl, "Bu ülke ailelere, şirketlere, şahıslara, emanet edilemeyecek kadar kutsal bir ülkedir. Bu ülkede kanla yazılmış çok ciddi bir tarih sonucunda cumhuriyet kurulmuştur. O nedenle çok değerlidir. Cumhuriyet kimsesizlerin kimsesidir." dedi.

Bingöl, kayıtsız şartsız cumhuriyeti korumak ve kollamak gerektiğini vurguladı.

Başkanlık sistemi tartışmalarına da değinen Bingöl, "Bugünlerde hayata geçirilmeye çalışılan başkanlık sistemine sonuna kadar karşı çıkacağız. Biz parlamenter sistemi, cumhuriyeti, laikliği, demokrasiyi, insan haklarını, özgürlükleri, barışı, kardeşliği ve huzuru sonuna kadar bu ülkede tesis etmek adına, bir siyaset anlayışını, neye mal olursa olsun sürdüreceğiz." diye konuştu.

Bingöl, Türkiye'de bütün kurumların, üniversitelerin, basının ve iş dünyasının teslim alındığını iddia etti.

Türk bayrakları eşliğinde marşların söylendiği ve partililerin canlı müzik eşliğinde eğlendiği geceye CHP Muğla Milletvekili Akın Üstündağ, Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Gürün ile Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon da katıldı.

Gecede Atatürk'ün fotoğraflarından oluşan sergi de ziyarete açıldı.

Kaynak: AA / Politika

Tekin Bingöl Türkiye Bodrum Muğla Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Ben Bu Cihana Sığmazam final mi yaptı? Ben Bu Cihana Sığmazam neden bitiyor, 2. sezon devam edecek mi? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli nedir? Yeni müfredatta neler var, hangi konular müfredattan çıkarıldı?? İntegral kaldırıldı mı? İntegral müfredattan çıkarıldı mı? Adana Demirspor Galatasaray maçı CANLI izle! 26 Nisan Adana Demirspor GS maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Mesut Komiser döndü mü? Şevket Çoruh Arka Sokaklar'a geri döndü mü? Indiana Pacers vs Milwaukee Bucks NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 27 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Gaddar 65. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Kızılcık Şerbeti 61. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Yalı Çapkını 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Yalı Çapkını yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Arka Sokaklar 673. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Ateş Kuşları 53. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title