Haberler

Bomba İddia! CHP'de 500 İmza Toplandı

Güncelleme:

1 Kasım seçimlerinin ardından genel başkanlık tartışmalarının yaşandığı CHP'de muhalif kanadın 500 imza topladığı iddiası Başkent kulislerine bomba gibi düştü.

CHP'de olağanüstü kurultay tartışmaları sürerken, olağanüstü kurultay talep eden muhalif Kanada yakın isimler, 500 imzanın toplandığını, önümüzdeki hafta pazartesi günü yeterli imzanın genel merkeze iletileceğini ileri sürdü.

595 İMZA YETERLİ

Muhalif kanat, olağanüstü kurultay için 595 imzanın yeterli olduğuna dikkati çekerken, eski milletvekilleri ise iki ayrı bildirge ile kurultay tartışmalarına katıldı. Olağanüstü Kurultay talep eden eski milletvekilleri 55 imza toplarken, olağanüstü kurultaya karşı çıkan vekiller ise 60 imzalık bir bildiri kaleme aldı.

Muhalif kanat; CHP'de olağanüstü kurultay tartışmaları ekseninde, kurultay toplanması tartışmaları çerçevesinde 595 delegenin imzasının yeterli olduğuna dikkati çekti.

500 İMZA TOPLANDI İDDİASI

Muhalif kanada yakın isimler yaptığı değerlendirmede yaklaşık 500 imzanın toplandığını, bu imzaların bir başkan adayına yönelik olmadığını, Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu'nun delegeye hesap vermesi için verildiğine işaret ediyor. Muhalifler, önümüzdeki pazartesi ya da en geç salı günü yeterli imzanın toplanacağı iddiasını sürdürüyor.

YÜZDE 50'Yİ AŞTI

CHP Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Bekaroğlu ise kurultay tartışmalarına ilişkin olarak yaptığı açıklamada, genel başkan adaylarından Muharrem İnce'nin, "Kılıçdaroğlu, inandırıcılığını kaybetmiş durumda" sözlerine, "İnce böyle düşünüyor ama bu doğru değil. Sayın Kılıçdaroğlu'nun kamuoyu araştırmalarında 'beğenilme' puanı partinin çok üzerinde. Parti yüzde 25,3 oy aldı ama seçmenin yüzde 37'si Kılıçdaroğlu'nun liderliğini beğeniyor" ifadesiyle yanıt verdi.

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Kemal Kılıçdaroğlu Kanada Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (16)

çanakkaleli:

Kemal oraya yakismiyo baykal gelsin daha iyi

9
5
yanıtYanıtla
karabekir:

sendemi kasetcisin?

yanıt7
yanıt2
02Mobil-ANDROID:

geri zekalilarin başkani

9
3
yanıtYanıtla
ABD:

Ya yürü git . . hep senin yüzünden akp kazandı. .

6
5
yanıtYanıtla
KUMAN:

CHP IDDA EDER AKP YAPAR

3
6
yanıtYanıtla
CAN DERSİMLİ:

MUHARREM İNCENİN DERDİ YİNE BAYKALIN TEKÇİ ŞOVENİST STATÜKOCU ESKİ CHP Yİ GERİ GETİRMEK. BİR YANDAN KEŞKE CHP NİN BAŞINA GEÇSE DİYORUM CHP YERLEBİR OLSUN. BARAJI GEÇEMEZ ARTIK 80 YILDIR ALEVİLER BU PARTİNİN YILMAZ SAVUNUCUSU GENEL BAŞKANI DERSİMLİ DİYE ADAMA DEMEDİKLERİNİ BIRAKMADILAR. CHP İÇİNDEKİ ULUSALCI GÖRÜNÜMLÜ FAŞİSTLERİ TEMİZLEMEDİKÇE DAHA GENİŞ KİTLELERE AÇILAMAZ. KILIÇDAROĞLU O YAŞIYLA ŞEHİR ŞEHİR GEZDİ ULUSALCI GEÇİNENLERDE SAHİLDE KADEH TOKUŞTURDULAR.

6
2
yanıtYanıtla
BEN:

KILIÇTAROĞLU VE BAHÇELİ GİTMESİN. ÇOK ÇOK ÇOK MEMNUNUZ. ( BAHÇELİ Cİ VEKILIÇTAROĞLU CU AKP LİLER)

3
4
yanıtYanıtla
akp eşbaşkanı bahçeli:

partiyi ateşleyecek karizmatik bir lider lazım. muharrem ince olabilir. kılıçdaroğlu akp tarafından 1 ay oyalatıldı kanmayacaktı

1
6
yanıtYanıtla
tose:

Bir ay önce toplansanız ne olur? Bir ay sonra toplansanız ne olur? Şapşal herifler. !!!!!!!

5
1
yanıtYanıtla
metin-x:

CHPnin basina Ümit Kocasakal secilmesi en dogrusu. . . . . . CHPnin basina yine ya Cemaate veya AKPye itaat eden yandaslari secerler mutlaka. . . . bu kavga Atatürk ilkelerini savunmak degil aksine Cemaat AKP kavgasi

3
3
yanıtYanıtla
Tüm 16 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title