Haberler

CHP'de 18. Olağanüstü Kurultaya Doğru

Kurultay öncesi Nevşehir'de düzenlenen toplantıda, 78 il başkanının desteklediği ortak bildiri okundu Ortak bildiriden: "Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu'nun özgürlük, demokrasi, evrensel hukuk, temel insan hakları, barış ve cumhuriyetimizin temel değerleri için vermiş olduğu mücadeleyi destekliyoruz"

CHP'de 5-6 Eylül'de yapılması planlanan olağanüstü kurultay öncesi, Nevşehir'de düzenlenen toplantıda 78 il başkanının ortak bildirisinde Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu'na destek verildi.

Gülşehir ilçesindeki Kapadokya Kartal Otel'de dün akşam yapılan toplantının ardından Düzce, Yalova ve Isparta dışındaki tüm il başkanlarının destek verdiği ortak bildiri, düzenlenen basın toplantısıyla kamuoyuna duyuruldu.

İl başkanları adına, hazırlanan metni okuyan İstanbul İl Başkanı Oğuz Kaan Salıcı, Genel Başkanları Kılıçdaroğlu'nun yerel seçimlerin ve cumhurbaşkanlığı seçimlerinin  hemen ardından bizzat çağrı yaparak, olağanüstü kurultayı toplamasını takdirle karşıladıklarını söyledi.

Kurultaydan, partinin birlik, beraberlik ve halkın umudu olarak daha da güçlenerek çıkacağına inandıklarını belirten Salıcı, "Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu'nun özgürlük, demokrasi,  evrensel hukuk, temel insan hakları, barış ve cumhuriyetimizin temel değerleri için vermiş olduğu mücadeleyi destekliyoruz. Genel başkanımızın, partimizin değişim sürecini tamamlamak, tüm Türkiye'yi kucaklamak adına attığı cesur adımların il başkanları olarak arkasında duruyoruz" dedi.

CHP'nin temel unsuru olan örgütlerin ve üyelerin, Genel Başkan Kılıçdaroğlu'nun demokratik, katılımcı bilgiyi ve liyakatı öne çıkaran, parti disiplinini sağlayan, örgütlerin taleplerine açık bir yönetim anlayışı ve işleyişini daha da güçlendireceğine inandıklarını ifade eden Salıcı, şunları kaydetti:

"İçinde bulunduğumuz tarihsel süreci de göz önüne alarak, ülkemizde yaşanan kutuplaşma, ayrışma ve ekonomik  yozlaşmayı sonlandıracağına, ekonomik refahı, adaleti ve toplumsal bütünlüğümüzü sağlayacağına, partimizi  iktidara, ülkemizi geleceğe  taşıyacağına inandığımız sayın genel başkanımıza bu kurultayda desteğimiz tamdır. Bizler CHP  İl Başkanları olarak, yükselen  özgürlük ve demokrasi taleplerinin yaşama geçirilmesi için partimizin,  sosyal demokrat  ideolojisine ve devrimci yapısına her zaman  sahip çıkacak ve bu konudaki hassasiyetimizi kararlılıkla devam ettireceğiz."

Salıcı, "Kurultayımızın partimize ve halkımıza hayırlı olmasını diliyor, yurdumuz, halkımız ve tüm insanlık adına insani ve ahlaki tüm değerlerin yaşama geçirilmesi mücadelesinde sayın genel başkanımıza başarılar diliyoruz" dedi. - Nevşehir

Kaynak: AA / Güncel

Kemal Kılıçdaroğlu Nevşehir Gülşehir Eylül Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Adana Demirspor Galatasaray maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! Adana Demirspor GS maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Muslera sakatlandı mı? Muslera Adana Demirspor maçında sakatlandı mı? Ben Bu Cihana Sığmazam final mi yaptı? Ben Bu Cihana Sığmazam neden bitiyor, 2. sezon devam edecek mi? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli nedir? Yeni müfredatta neler var, hangi konular müfredattan çıkarıldı?? İntegral kaldırıldı mı? İntegral müfredattan çıkarıldı mı? Adana Demirspor Galatasaray maçı CANLI izle! 26 Nisan Adana Demirspor GS maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Mesut Komiser döndü mü? Şevket Çoruh Arka Sokaklar'a geri döndü mü? Indiana Pacers vs Milwaukee Bucks NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 27 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Gaddar 65. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Kızılcık Şerbeti 61. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Yalı Çapkını 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Yalı Çapkını yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Arka Sokaklar 673. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title