Haberler

CHP Burdur İl Başkanı Ayten Açıklaması

CHP Burdur İl Başkanı Barış Ayten, "Herkes bilmeli ki Sayın Genel Başkanımızı kimsenin karanlık planlarına kurban ettirmeyiz.

CHP Burdur İl Başkanı Barış Ayten, "Herkes bilmeli ki Sayın Genel Başkanımızı kimsenin karanlık planlarına kurban ettirmeyiz. Genel Başkanımızın sonuna kadar arkasındayız" dedi.

Ayten, düzenlediği basın toplantısı ile AK Parti Kadın Kolları Başkanlığının, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu hakkında, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a hakaret ettiği gerekçesiyle suç duyurusunda bulunmasına tepki gösterdi.

Kılıçdaroğlu'nun temsil ettiği makamın, aynı zamanda Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün de makamı olduğunu kaydeden Ayten, şunları söyledi:

"Genel merkezinizden aldığınız talimatla yaptığınız açıklama bizim gündemimizde yok. Şova yönelik açıklamalar yapacağınıza ülkemizi ne hale getirdiniz bunun sorgulamasını yapın. Sayın Genel Başkanımızı yıpratmak, kamuoyu önünde küçük düşürmek için yapılan bu hamleler nafiledir. Sayın Genel Başkanımız tıpkı önceki genel başkanlarımızın da yaptığı gibi çağdaş Türkiye mücadelesi vermektedir. Biz inandığımız değerlerin ve davamızın yolunda aydınlık yarınlar için canımızı feda etme pahasına yürüyoruz. Herkes bilmeli ki Sayın Genel Başkanımızı kimsenin karanlık planlarına kurban ettirmeyiz. Genel Başkanımızın sonuna kadar arkasındayız."

Kaynak: AA / Politika

Recep Tayyip Erdoğan Kemal Kılıçdaroğlu AK Parti Burdur Politika Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title