Haberler

Charlie Hebdo Dergisine Düzenlenen Saldırıda Ölenler Anıldı

Güncelleme:

Charlie Hebdo dergisine düzenlenen saldırının üzerinden bir hafta geçmesi dolayısıyla dergi önünde toplanan vatandaşlar, saldırıda hayatını kaybedenleri andı.

Paris'teki terör saldırıları- Charlie Hebdo dergisine düzenlenen saldırının üzerinden bir hafta geçmesi dolayısıyla dergi önünde toplanan vatandaşlar, saldırıda hayatını kaybedenleri andı Charlie Hebdo dergisine düzenlenen saldırının üzerinden bir hafta geçmesi dolayısıyla dergi önünde toplanan vatandaşlar, saldırıda hayatını kaybedenleri andı.Paris'in 11. bölgesindeki Nicolas Appert sokağında bulunan derginin önünde toplananlar, saldırıda hayatını kaybeden 12 kişi için çiçekler bıraktı ve mumlar yaktı.Saldırının kurbanlarına yazılan mesajların da konulduğu anma köşesinde, vatandaşlar tarafından yapılan çeşitli karikatürlerin bırakılması dikkati çekti.Anma köşesine, saldırıdan sonra ilk kez yayımlanan Charlie Hebdo'nun bugün çıkan sayısı ve saldırıyı protesto etmek için kalemler de bırakıldı.Charlie Hebdo dergisine 7 Ocak'ta saldırarak 12 kişiyi öldüren Said ve Şerif Kouachi kardeşler sığındıkları binada yapılan operasyonda ölü ele geçirilmişti.Fransa'yı geçen hafta sarsan üç ayrı saldırıda toplam 17 vatandaş hayatını kaybetmiş, Kouachi kardeşlerin yanı sıra, polisin düzenlediği başka bir operasyonda bir terörist daha öldürülmüştü. -Paris'teki terör saldırıları

Kaynak: AA / Güncel

Charlie Hebdo Paris Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title