Haberler

Cezaevinden 15 Gün Önce Çıktı, Hırsızlıktan Tekrar Yakalandı

Konya’da cezaevinden 15 gün önce çıkan şahıs, yine hırsızlık yaparken suçüstü yakalandı.

Konya'da cezaevinden 15 gün önce çıkan şahıs, yine hırsızlık yaparken suçüstü yakalandı.

Olay, akşam saatlerinde merkez Meram ilçesi Akabe Mahallesi Lafza Sokak'ta bulunan 2 katlı evde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, ev sahibi Fatih Ş., bir üst katında oturan babasının yanına gittiği sırada zemin kattaki evinin penceresinden şüpheli K.B. (27) ve Y.M. içeriye girdi. Şüpheli şahıslar evin her yerini dağıtıp aradıktan sonra buldukları bir altın yüzük ve 2 gümüş yüzüğü alarak kaçmak istedi. Evinden sesler geldiğini duyan Fatih Ş., polisi aradıktan sonra evine inerek şüphelilere müdahale etmeye çalıştı. Ev sahibinin geldiğini gören Y.M. yüzükleri alıp kaçarken, diğer şüpheli K.M. ise camdan atlamak istediği sırada yere düşerek yaralandı. Olay yerine gelen Asayiş Şube Müdürlüğü Asayiş Ekipler Amirliği'ne bağlı polisler, yere düşerek yaralanan K.M'yi yakaladı. Şüpheli Konya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde tedavi edilip sağlık kontrolünden geçirildikten sonra Asayiş Şube Müdürlüğü'ne götürüldü.

Yakalanan K.M'nin daha önce hırsızlık suçundan cezaevine girdiği ve 15 gün önce serbest kaldığı öğrenildi. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı. - KONYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title