Haberler

Cezaevi Firarisinin Baktığı İngiliz Ölü Bulundu

Antalya'nın Manavgat ilçesinde yaşayan 87 yaşındaki İngiliz, mahkeme tebligatı yapmak üzere eve gelen İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından ölü bulundu.

Edinilen bilgiye göre, 7 yıl önce Manavgat Side Mahallesi'nde satın aldığı eve yerleşen 87 yaşındaki İngiliz vatandaşı Christopher Surplice, iki yıl önce eşini kaybettikten sonra bakıcı ile yaşamaya başladı. Altı ay önce bakıcısı tarafından dolandırıldığını iddia eden Christopher Surplice, adını Sami Erdal Güneş olarak bildiren bir başka bakıcıyı işe aldı. Eski bakıcısı hakkında dava açan İngiliz Christopher Surplice'a mahkeme tebligatı için jandarma ekipleri dün akşam saat 21.00 sıralarında eve geldi. Kapının açılmaması ve içeriden kokular gelmesi üzerine Cumhuriyet Savcısının talimatı doğrultusunda jandarma ekipleri çilingirle kapıyı açtırarak eve girdi.

YATAK ÖRTÜSÜNE SARILMIŞ OLARAK BULUNDU

Kokunun geldiği yere yönelen jandarma ekipleri, odada yatak üzerinde örtüye sarılı olarak Surplice’ın cesedini buldu. Yapılan ilk incelemede İngilizin 10 gün önce ölmüş olabileceği tahmin edildi.

OLAY YERİNDEN KAÇARKEN YAKALANDI

Jandarma ekiplerinin olay yeri ve çevresinde inceleme yaptığı sırada Christopher Surplice’ye ait engelli motosikleti ile evin yakınlarına kadar gelen bir kişi, jandarma ekiplerinin dikkatini çekti. Jandarmanın 'dur' ihtarına uymayarak kaçmaya başlayan şüpheli 20 dakikalık bir kovalamacanın ardından Kazım Karabekir Caddesi üzerinde yakaladı.

SAHTE İSİM KULLANIYOR

Yaşlı İngilize iki aydır bakıcılık yaptığını söyleyen ve ismini Sami Erdal Güneş olarak bildiren şüphelinin asıl isminin Erden B. olduğu ve "hakaret ve görevli memura görevini yaptırmamak" suçlarından arandığı, aynı zamanda cezaevi firarisi olduğu ortaya çıktı.

Bugün Manavgat Devlet Hastanesi'ndeki sağlık kontrolünün ardından şüpheli Erden B., adliyeye sevk edildi.

87 yaşındaki İngiliz Christopher Surplice'ın cenazesi ise Antalya Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. 

ARİF KAPLAN

ANTALYA 

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Erdal Güneş Manavgat Antalya Side Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

ÖĞRETMEN ATAMALARI | Öğretmen atama kadro ve branş dağılımı ne zaman açıklanacak? Yusuf Tekin açıklama yaptı mı? 26 NİSAN CUMA HUTBESİ | Bu haftaki Cuma hutbesi konusu nedir? Cuma hutbesi oku! 36 BİN SÖZLEŞMELİ SAĞLIK PERSONELİ BAŞVURU EKRANI! 36 bin sözleşmeli sağlık personeli alımı başvurusu nereden yapılır? Mehmet Büyükekşi aday olacak mı? TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi aday oldu mu? Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu çalışanlarına mobbing mi uyguladı? Eski Patiswiss CEO'su çalışanları azarladı! Devlet Bahçeli'nin Ferdi Tayfur göndermesi Erdoğan'a mı? Semih Yalçın ne dedi? Recep Tayyip Erdoğan, Özgür Özel görüşmesine Kemal Kılıçdaroğlu ne dedi? Kemal Kılıçdaroğlu, Özgür Özel'i neden uyardı? Noterde kredi kartı geçiyor mu? Noterlerde kredi kartı ile ödeme yapılır mı, kartla ödeme geçer mi? ESRA EROL'DA çocuk gelin skandalı nedir? Esra Erol son bölümde ne oldu, olay ne? Yalı Çapkını 67. bölüm 2. fragman canlı izle! Yalı Çapkını Seyran'a ne oldu? LİLA Kağıt kurucusu kimdir? Lila Kağıt sahibi Abdullah Öğücü kimdir? Lila Kağıt halka arz oldu mu? Lila Kağıt katılım endeksine uygun mu? HALKA ARZ TAKVİMİ 26 Nisan hangi burç? 26 Nisan'da doğanlar hangi burç oluyor? 26 Nisan tarihi hangi burç olur? ÇÖL TOZU SON DAKİKA! Çöl tozu nedir? Çöl tozundan nasıl korunulur, zararları ne? Brighton - Manchester City maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? Brighton- Manchester City maçı kaç kaç bitti? #9917
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title