Haberler

Cezaevi Firarisi Suç Makinesi Yakalandı

İzmir'de polis, Edirne Açık Ceza İnfaz Kurumu'ndan 6 ay önce kaçıp 14 kişiyi, değerinden çok daha fazla fiyata fotoğraf makinesi satarak dolandırdığı ileri sürülen 40 yaşındaki M.G.'yi yakaladı.

İzmir'de polis, Edirne Açık Ceza İnfaz Kurumu'ndan 6 ay önce kaçıp 14 kişiyi, değerinden çok daha fazla fiyata fotoğraf makinesi satarak dolandırdığı ileri sürülen 40 yaşındaki M.G.'yi yakaladı. Adliyeye sevk edilen M.G.'nin dolandırıcılıktan 27 ayrı suç kaydının bulunduğu öğrenildi.

İzmir Emniyeti Asayiş Şube Müdürlüğü Yankesicilik ve Dolandırıcılık Büro Amirliği ekipleri, bazı yaşlı kişilerin, ATM'den para çektikten sonra yanlarına gelen iki kişiden, değerinden çok daha fazla fiyata fotoğraf makinesi satın aldıklarını ve dolandırıldıklarını iddia etmesi üzerine çalışma başlattı. Harekete geçen polis, benzer şekilde 14 kişinin dolandırıldığını belirledi. ATM'lerdeki güvenlik kamerası kayıtlarını inceleyen polis, iki zanlıdan M.G.'nin yaklaşık 6 ay önce yine dolandırıcılık suçundan hapis yattığı Edirne Açık Ceza İnfaz Kurumu'ndan firar ettiğini saptadı. M.G. ile suç ortağının eşkal bilgileri, kentte görev yapan diğer birimlerle paylaşıldı. M.G.'nin bulunabileceği adresleri belirleyen polis, Buca İlçesi'ndeki bir evde zanlıyı kıskıvrak yakaladı. Gözaltına alınan M.G. hakkında dolandırıcılık suçundan 27 kaydın bulunduğu ortaya çıktı. M.G. işlemlerinin ardından bugün adliyeye sevk edildi. Kimliği tespit edilen diğer zanlının yakalanması için de çalışmaların sürdüğü belirtildi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

İzmir Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Kral Charles öldü mü, sağlık durumu nasıl? Cenaze planları güncellendi Arda Güler maçı hangi kanalda 26 Nisan Cuma? 28 Nisan Pazar 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 28 Nisan burç yorumları nedir? 26-27 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title