Haberler

Çeyrek Fiyatları Ne Kadar, Güncel altın fiyatları

Güncelleme:

Çeyrek Fiyatları Ne Kadar, Güncel altın fiyatları. Altının gram fiyatı, yeni haftaya yükselişle başlayarak 125 lira seviyelerinde dengelendi.

Çeyrek Fiyatları Ne Kadar, Güncel altın fiyatları. Altının gram fiyatı, yeni haftaya yükselişle başlayarak 125 lira seviyelerinde dengelendi. Birleşik Krallık'ta yapılan referandumda Brexit kararının çıkmasının ardından cuma günü 130,4 lira ile tüm zamanların en yüksek seviyesine çıkan gram altın, bu seviyelerde tutunamadı ve haftayı 123,8 liradan tamamladı.

ALTININ GRAMI 126,5 LİRAYI GÖRDÜ

Altının gram fiyatı, yeni haftaya yatay bir başlangıç yapsa da küresel piyasalarda Brexit'e ilişkin tedirginliklerin devam etmesi ve buna bağlı olarak altın ve dolar talebinin artmasıyla yükselişe geçerek 126,5 liraya kadar çıktı. Saat 11.00 itibarıyla gram altın 125 liradan alıcı bulurken, altının ons fiyatı ise 1.335,6 doları görmesinin ardından 1.325,5 dolar seviyelerinde dengelendi.

"PANİK YÜZÜNDEN OLUYOR"

Analistler, Brexit kararının ardından piyasalarda oluşan panik havasının dağılmasına karşın risk iştahında belirgin bir azalış olduğunu, bunun da altın ve tahvil piyasalarındaki alışların devam etmesine neden olduğunu dile getiriyor.

ÇEYREK FİYATI

Kapalıçarşı'da şu dakikalarda çeyrek altın 205 lira, Cumhuriyet altın ise 836 liradan satılıyor.

Kaynak: Haberler.Com / Gündem

Birleşik Krallık Gündem Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title