Haberler

Ceylanpınar'da Kan Bağışı Kampanyası

Güncelleme:

Şanlıurfa'nın Ceylanpınar ilçesinde Kızılay Şanlıurfa Kan Bağışı Merkezi tarafından kan bağışı kampanyası düzenlendi.

Ceylanpınar Belediyesi'nden alınan bilgiye göre; Ceylanpınar Belediye Başkan Vekili Şehmus Bayır ile Belediye Encümenleri Eyyup Şengül, Feyyaz Soylu, Cemal Boz, Aziz Demir, Yusuf Gecen, Cuma Budak, Murat Daş, Samet Dikmen, Rustem Ceylan, Yasin Akgeyik ve Yazı işleri Müdürü Abit Yabaş kan bağışında bulundu.

Ceylanpınar Belediyesi'ne kan bağışına gösterdikleri ilgi ve alakadan dolayı teşekkür eden Ceylanpınar Kızılay Şube Başkanı Abdurrahman Sarıce, "Ceylanpınar Kızılay Şube Başkanı olarak, Ceylanpınar'da başlatmış olduğumuz kan bağış kampanyasına destek amaçlı Ceylanpınar Belediyemizin tüm encümenleri toplu halde kan bağış yerimizi ziyaret ederek kan bağışında bulundular. Bundan dolayı hepsine tek tek teşekkür ediyorum'' dedi.

Ceylanpınar Belediye Başkan Vekili Şehmus Bayır, Ceylanpınar Kızılay Şube Başkanı Abdurrahman Sarıce'ye teşekkür ederek şöyle dedi: "Ceylanpınar Belediyesi olarak tüm encümenlerimizle birlikte kan bağışında bulunduk. Her bir kan üç can demektir."
(Kaynak: Gazeteipekyol)

Kaynak: Temsilci / Güncel

Ceylanpınar Aziz Demir Şanlıurfa Kızılay Yerel Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title