Haberler

Ceylanpınar Belediye Başkanı: Evlerin Altı Silah Dolu

Güncelleme:

4 kez suikast girişimine uğrayan Menderes Atilla, PKK'nın büyük saldırıya hazırlandığını ve evlerin altına silah depolandığını söyledi.

4 kez suikast girişimine uğrayan Ceylanpınar Belediye Başkanı Menderes Atilla, ürkütücü açıklamalarda bulundu.

Atilla, PKK'nın büyük bir saldırıya hazırlandığını söyleyerek, evlerin altına silah depolandığını ileri sürdü.

PKK SALDIRI İÇİN PUSUDA

Hükümetin, bölgedeki sorunu demokratik yollardan çözme çabasının, terör örgütü tarafından suiistimal edildiğine dikkat çeken Atilla, PKK'nın dehşete düşüren planını gün yüzüne çıkardı.

Başkan, "Terör örgütü PKK, çözüm sürecinden faydalanarak şehir kadrolarını güçlendirdi. Şehir teröristleri evlerine mühimmat depoladı. Hangi evde ne kadar silah olduğuna dair krokileri var. Büyük bir saldırı anında kullanılmak üzere şimdilik bekletiliyorlar. HDP'li belediyeler PKK'ya her türlü yardımı sağlıyor, hatta dağda ölen teröristin ailesinden birisini işe alarak onlara para aktarıyor. Resmi araçların durdurulmamasından yararlanarak bölgeye hem terörist hem de mühimmat taşınıyor. Bu yüzden Ceylanpınar'ın önemi büyük." dedi.

"İLLA ÖLMEM Mİ LAZIM?"

Tüm delillere rağmen bombalı saldırı düzenleyenlerin serbest bırakıldığına dikkat çeken Başkan Atilla, "Bana saldıranların tutuklanması için illa ölmem mi lazım? Teröristler ellerini kollarını sallayarak dolaşıyor, belki de yeni hazırlık içindeler. Yapacakları yeni saldırıda bana bir şey olmayacağı ne malum?" diye sordu. (Kaynak: Güneş)

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Menderes Atilla Ceylanpınar Yerel Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Ankara Cuma namazı saat kaçta? Ankara Cuma selası ne zaman okunacak? 26 Nisan Cuma Ankara cuma namaz saati! İstanbul Cuma namazı saat kaçta? İstanbul Cuma selası ne zaman okunacak? 26 Nisan Cuma İstanbul cuma namaz saati! KIZILCIK ŞERBETİ İZLE | Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Kızılcık Şerbeti fragman izle! ÖĞRETMEN ATAMALARI | Öğretmen atama kadro ve branş dağılımı ne zaman açıklanacak? Yusuf Tekin açıklama yaptı mı? 26 NİSAN CUMA HUTBESİ | Bu haftaki Cuma hutbesi konusu nedir? Cuma hutbesi oku! 36 BİN SÖZLEŞMELİ SAĞLIK PERSONELİ BAŞVURU EKRANI! 36 bin sözleşmeli sağlık personeli alımı başvurusu nereden yapılır? Mehmet Büyükekşi aday olacak mı? TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi aday oldu mu? Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu çalışanlarına mobbing mi uyguladı? Eski Patiswiss CEO'su çalışanları azarladı! Devlet Bahçeli'nin Ferdi Tayfur göndermesi Erdoğan'a mı? Semih Yalçın ne dedi? Recep Tayyip Erdoğan, Özgür Özel görüşmesine Kemal Kılıçdaroğlu ne dedi? Kemal Kılıçdaroğlu, Özgür Özel'i neden uyardı? Noterde kredi kartı geçiyor mu? Noterlerde kredi kartı ile ödeme yapılır mı, kartla ödeme geçer mi? ESRA EROL'DA çocuk gelin skandalı nedir? Esra Erol son bölümde ne oldu, olay ne? Yalı Çapkını 67. bölüm 2. fragman canlı izle! Yalı Çapkını Seyran'a ne oldu? LİLA Kağıt kurucusu kimdir? Lila Kağıt sahibi Abdullah Öğücü kimdir? Lila Kağıt halka arz oldu mu? Lila Kağıt katılım endeksine uygun mu? HALKA ARZ TAKVİMİ
500

Yorumlar (394)

ASKERE VUR EMRI VERILMELI:

Arkadaşlar bence Devlet Dogu Anadolu ve Güney dogu bölgesinde Gösterilerde Yüzünü Kapatana Molotof Atana direk Askeriye Vur Emri verilmeli Valiler Saat akşam 7 Sonra Sokaga Çıkanı vuracan Yoksa Terörle Mücadele edilemez Ne bu Hergün Şehit Haberleri Gelecene Şehit Analari Agliyacana böyle Çözüm yapılmali bak birdaha Yüzünü Kapatıp Molotof Atan Karakol Basan Asker Polis Şehit birdaha olurmu Hepsi Kuzu olur Zaten en Son Sözü Asker Söyler

101
20
yanıtYanıtla
Mehmet:

Zaza turk arab kardes kurdler hain

57
61
yanıtYanıtla
zaza:

kürtler zazalarin marabasiydi . geçmiştede biz merhamet ettik bize hainlik ettiler .

yanıt9
yanıt4
siirtli arap:

ben turkler kadar iyi ve anlayışlı isanlar gomedim

yanıt8
yanıt1
hııııııııamına:

kim takar sizin kardeşliğinizi bu arada zazalar zaten kürttür

yanıt1
yanıt6
KKK:

SENİN ARAP SÜLALEN OSMANLIDA SAFINI SEÇTİ SÖZÜM SANA HAİN

yanıt5
yanıt0
BEN NE YAPAYIM:

APLAMIN KOCASI ENISTEM FETULLAHCI FAKAT SEN TUT HDPYE OY VERDI KIME KÜFREDEYIMKI HER GÜN 5 VAKIT NAMAZINI KILAN CERKEZ HEMDE CEMATCILARIN COGU HDPYI DESDEKLEDI BUNLAR MÜSLÜMAN OLSA NE YAZAR KI

79
24
yanıtYanıtla
63:

yum yine HDP''ye. Oyum yine HDP''ye. Oyum yine HDP''ye. Oyum yine HDP''ye. Oyum yine HDP''ye. Oyum yine HDP''ye. Oyum yine HDP''ye. Oyum yine HDP''ye. Oyum yine HDP''ye. Oyum yine HDP''ye. Oyum yine HDP''ye. Oyum yine HDP''ye. Oyum yine HDP''ye. Oyum yine HDP''ye. Oyum yine HDP''ye. .

14
85
yanıtYanıtla
vedat:

Supeli evlerin aranmasi lazim

86
9
yanıtYanıtla
huso:

AKP LILER ANLADINIZMI DURUMU !!! YÜZ VERDINIZ ADAMLAR SEHIRE INDI. AFFERIN SIZE !!!!

59
27
yanıtYanıtla
Tüm 394 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title