Haberler

    Ceyhun'dan Marcelo Yorumu

    Bundesliga'da Hannover 96'da forma giyen gurbetçi oyuncusu Ceyhun Gülselam, NTVSpor canlı yayınında hem kendisi hem de Beşiktaş'a transfer olan eski takım arkadaşı Marcelo ile ilgili açıklamalarda bulundu.

    Bundesliga'da Hannover 96'da forma giyen gurbetçi oyuncusu Ceyhun Gülselam, NTVSpor canlı yayınında hem kendisi hem de Beşiktaş'a transfer olan eski takım arkadaşı Marcelo ile ilgili açıklamalarda bulundu.

    Hannover'in geçen sene olduğu gibi bu sezon da zor bir dönem geçirdiğini belirten Ceyhun, "Takım olarak zor bir durumdayız. Bu tecrübeyi geçen sene de yaşamıştık. Son maçta ligde kalmıştık. Ligde bu sene de kalmayı düşünüyoruz. İyi sonuçlar alarak . Bu sene de santrafor haricinde heryerde oynadım. Eski hocamız da yeni hocamız da bana güveniyor. Ben de elimden geleni yapmaya çalışıyorum." ifadelerini kullandı

    Türkiye'den ayrıldığından bu yana gözden uzak kalmadığını ve sürekli takip edildiğini bildiğini söyleyen başarılı oyuncu, "Takip edildiğimi biliyorum. Bundesliga dünyanın en iyi liglerinden birisi. Fatih Terim'in de beni takip ettiğini biliyorum zaten. Son maçlarda sürekli oynuyorum. Hedefim tabii ki Milli Takım'a girebilmek. Bunun için çalışıyoruz." şeklinde konuştu.

    Beşiktaş'ın yeni transferi ve eski takım arkadaşı Marcelon ile ilgili övgü dolu sözler sarfeden gurbetçi isim, "Benim bölgeme yakın bir oyuncu olduğu için tanıyorum. Saha dışında çok profesyonel biridir. İyi bir karaktere sahip. 1,5 senedir Hannover'deyim maç kaçırdığını görmedim. Ekstra çalışma yapmayı sever. Beşiktaş'a katkı sağlayacağını düşünüyorum. Yanındaki adamına güven veren bir oyuncudur. Ben onunla yanyana da oynadım. Kafa toplarına çok hakim. Gol de atacaktır." dedi

    Son olarak Süper Lig'i takip ettiğini belirten Ceyhun Gülselam, "Maçlarım denk gelmediği sürece Süper Lig maçlarını izliyorum. Fenerbahçe ve Beşiktaş şuanda çekişiyorlar. İyi olan şampiyon olsun" diyerek açıklamalarını noktaladı.

    Kaynak: Sporcope.com / Spor

    Ceyhun Gülselam Beşiktaş Hannover Spor Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title