Haberler

Ceyhan'da Kaza: 1 Ölü, 1 Yaralı

Kaza, Ceyhan D-400 Karayolu NATO Köprüsü üzerinde saat 23.30 sırlarında meydana geldi.

Kaza, Ceyhan D-400 Karayolu NATO Köprüsü üzerinde saat 23.30 sırlarında meydana geldi. Adana'dan arkadaşı ile Osmaniye'ye giden Serkan Karaburç (26) yönetimindeki 80 AN 460 plakalı otomobil, şoförün bilinmeyen bir nedenle direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu önce köprünün demir korkuluklarına sonra da takla atarak seyir halinde olan TIR'a çarptı.

Hurdaya dönen otomobilin bir parçası korkuluklarda diğer parçaları ise yola saçılırken, sürücü Karaburç olay yerine hayatını kaybetti. Yanında bulunan ve uzman çavuş olduğu öğrenilen arkadaşı Uğur Toy (23) ise ambulansla kaldırıldığı Ceyhan Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alındı. Toy'un aracın takla attığı sırada köprünün ayağına düşen silahını ise olay yerinde inceleme yapan polisler tarafından bulundu. Uğur Toy, Ceyhan Devlet hastanesindeki ön tedavinin ardından hayati tehlike kaydı ile Çukurova Devlet hastanesine sevk edilirken, kamyon şoförünün gözaltına alındığı belirtildi.

Kazanın ardından Adana - Osmaniye D400 Karayolu temizlenerek yaklaşık üç saat sonra trafiğe açıldı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Osmaniye Ceyhan Politika Güncel Haberler

500

Yorumlar (1)

YDG:

bu tırlara başka yol yapın erdoğan

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title