Haberler

Ceyda Düvenci Sevgilisiyle Sokak Ortasında Öpüştü

Güncelleme:

Ünlü oyuncu ile sevgilisi Bülent Şakrak, Nişantaşı'nda birbirlerini görür görmez dudak dudağa öpüştü. Çift daha sonra sarmaş dolaş mağazaları gezdi.

Ceyda Düvenci ve Bülent Şakrak, dün Nişantaşı sokaklarını el ele, dudak dudağa dolaştı.

SARMAŞ DOLAŞ GEZDİLER

Önceki evliliklerinde mutluluğu yakalayamayan Ceyda Düvenci ve Bülent Şakrak, önceki gün Nişantaşı'ndaydı. Buluştukları an dudak dudağa öpüşen ikili, daha sonra sarmaş dolaş mağazaları gezdi.

"NİŞAN ALIŞVERİŞİ Mİ"

Kuyumcudan sevgilisine yakut bir kolye alan Şakrak, Düvenci'nin elini bir an olsun bırakmadı. İkiliyi görenler "Nişan alışverişine çıkmışlar" yorumunu yaptı.

Kaynak: Haberler.Com / Magazin

Bülent Şakrak Ceyda Düvenci Nişantaşı Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (37)

Canısı:

Yuh be Yaşından utan??

19
3
yanıtYanıtla
mehmet:

Alllah sizi ıslah etsin bunu haber yapmaya paramı alıyonuzzz

15
0
yanıtYanıtla
KARADENİZLİ:

KADININ BU YAŞINA GÖRE BU ÇOK FAZLA AYAR, NEREDE İSE İŞLERİNE SOKAK ORTASINDA DEVAM EDECEKLER UTANMADAN SIKILMADAN. SENİN YAPTIĞIN SANATI KİRLETME KADIN, GİT BAŞKA İŞŞLER YAPP!!!!!!

10
4
yanıtYanıtla
T.COŞKUN:

NE ÖZGÜRLÜK BE. . . EVLİLİKLER. . ORTADA İKİ ÇOCUK. . ARADA SEVGİLİLER. . BUNLAR SADECE BİR ÖRNEK. . . İSTANBUL. ŞİŞLİ-NİŞANTAŞI-TAKSİM-CİHANGİR-BEBEK. . . . SAĞDAN SAY, SOLDAN SAY 500 KİŞİ. NE DEĞİŞ-TOKUŞ. . KİMİN ELİ KİMİN CEBİNDE ELLİ DEĞİL. . .

10
2
yanıtYanıtla
adanalım:

edep edep edep

9
2
yanıtYanıtla
ROJ SelimmobilWeb@haberler.com:

Kim bunları ünlü yapıyor böyle giderse biz Cennetin yüzünü göremeyiz

10
1
yanıtYanıtla
SERAPmobilWeb@haberler.com:

Bunlar kendini bişey zanediyorlar gidin evinizde neyapiyorsanız yapin hep Avrupaya özeniyorlar Ahlak sızlar

9
2
yanıtYanıtla
deniz çelik:

evdeyken bu arkadaşlar çıplak mı geziyor acaba?

9
1
yanıtYanıtla
garaMobil-ANDROID:

1, güzel değil 2, sanatçı değil 3, ahlaklı değil .

7
3
yanıtYanıtla
FFF:

ÖNCE HAYA. HAYA YOKSA ÇIKAMAZSIN AYA

8
2
yanıtYanıtla
Tüm 37 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title